Σοκάρει η Χριστίνα Τσάφου – «Έφαγε σφαίρα 19 χρονών και τότε τα έκοβαν τα πόδια»

“Έχω πει στον Χρήστο, που εγώ τον έχω δείρει, του ‘χω ζητήσει συγγνώμη και έχω κάνει ψυχοθεραπείες, ότι πρέπει να σπάσει αυτή την αλυσίδα. Γιατί εγώ έχω φάει πολύ ξύλο”, εξομολογείται η Χριστίνα Τσάφου.

  • Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η ηθοποιός και μίλησε μεταξύ άλλων για τα βιώματα από τον πατέρα της, ο οποίος, όπως αναφέρει η ίδια, ήταν ιδιαίτερα αυστηρός.

«Ο πατέρας μου έφαγε σφαίρα 19 χρονών και τότε τα έκοβαν τα πόδια, εδώ στου Μακρυγιάννη. Μεγάλωσε σε μία πολύ σκληρή συνθήκη. Μέσα στον πόλεμο, μέσα στην πείνα, στη δυστυχία, μαζί με το τραύμα του, που του στέρησε τα πόδια, ενώ ήταν ένας παλίκαρος», αποκαλύπτει και συνεχίζει :

  • «Είχε έναν πολύ σκληρό πατέρα, ο οποίος ήταν αντίθετος ιδεολογικά. Η ίδια η ζωή τον είχε κάνει να είναι πολύ σκληρός και αυτό ήταν και με μένα, λίγο βελτιωμένα όμως τα πράγματα. Ήταν σκληρός, αυστηρός και παλαιών αρχών, όχι γιατί ήταν μόνος του αλλά γιατί έτσι είχε μεγαλώσει και έτσι το συνέχισε. Κουβαλάμε τα δικά μας και τα μεταφέρουμε στο παιδί μας»,και καταλήγει:

«Γι’ αυτό έχω πει και στον Χρήστο, που εγώ τον έχω δείρει, του ‘χω ζητήσει συγγνώμη και έχω κάνει ψυχοθεραπείες, ότι: παιδί μου, εσύ σπάσε αυτή την αλυσίδα. Γιατί εγώ έχω φάει πολύ ξύλο, με έδερναν όλοι μαζί εμένα. Βέβαια, δεν χρειάστηκε να το πω, γιατί οι νέοι ξέρουν ότι δεν είναι σωστό να δέρνουμε τα παιδιά μας». 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πριν από λίγο στα Χανιά – 24χρονη κινδύνευσε να πνιγεί

Πριν από λίγο – Τροχαίο ατύχημα στη Βάρκιζα