«Ανάκτορο» στην Μύκονο για τον Παύλο; Οι συζητήσεις και η αλήθεια…

Πιο στενούς δεσμούς με την Ελλάδα θέλει να δημιουργήσει ο Παύλος. Ο τέως πρίγκιπας ο οποίος εάν δεν είχε αλλάξει το πολίτευμα με το αδιάβλητο δημοψήφισμα του 1974 θα ήταν τώρα μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου ο Βασιλιάς των Ελλήνων.

  • Όσοι ξέρουν τον κοσμοπολίτη γαλαζοαίματο γνωρίζουν πως δεν έχει καμία βλέψη για παλινόρθωση της Βασιλείας. Ωστόσο αγαπά πολύ την Ελλάδα όπως και η Μαρί Σαντάλ αλλά και τα πέντε παιδιά τους. Ακούγεται έντονα πως ο τέως διάδοχος του Ελληνικού θρόνου είναι έτοιμος να αγοράσει σπίτι στην περιοχή της Πλάκας. Αυτό που έμαθα εγώ είναι πως πολύ γνωστός μεσίτης του πρότεινε σε τιμή ευκαιρία την αγορά ενός πραγματικά μοναδικού οικήματος στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Αγράρι. Πρόκειται για σύμπλεγμα κατοικιών το οποίο στο πολύ πρόσφατο παρελθόν είχε προταθεί προς αγορά σε πολύ γνωστό επιχειρηματία για επαγγελματική χρήση (ξενοδοχείο) όμως η συμφωνία δεν προχώρησε.

Το δέλεαρ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως το τίμημα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά για τα τωρινά δεδομένα. Εάν ο Παύλος τελικά αγοράσει το συγκεκριμένο ακίνητο με τη βούλα γίνεται «πρίγκιπας της Μυκόνου» καθώς πρόκειται στην κυριολεξία για ακίνητο – φιλέτο.

2 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο πάτος της Παπίλα φέρνει εξελίξεις στον ΑΝΤ1. Παρασκήνιο ΤΩΡΑ

Θεσσαλονίκη – Κλωτσιές και μπουνιές μεταξύ κοριτσιών στην πλατεία Αριστοτέλους