LOLLOL OMGOMG AngryAngry CuteCute LoveLove CryCry

Όσα δεν γράφει κανείς για το “Survivor” – Η ανάκριση του Ατζούν… ο αθυρόστομος και οι απειλές στον Μισθοφόρο

Εντάξει. Αυτό που παρακολουθούμε απο την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης είναι ξεκάθαρα ένα φτηνό στημένο πανηγυράκι. Και το γράφω μετά λόγου γνώσεως. Για να καταλάβετε πόσο “Χωμένος” είμαι… σας ενημερώνω πώς σήμερα στις 0900 το πρωϊ ώρα Αγίου Δομίνικου, ο Ατζούν συναντήθηκε με τρείς ντόπιους προκειμένου να διαπιστώσει αν η Δαλάκα είχε όντως τσιγάρο… λες και είναι η μόνη που καπνίζει… και αν η Ασημίνα είχε κινητό… λες και δεν το έχει δεί ήδη σε πλάνα.

Είναι προφανές ότι ο Τούρκος θέλει να επαναφέρει την Δαλάκα στο παιχνίδι αφού της έχει μεγάλη αδυναμία. Απο παλιά. Και επιδιώκει να έχει τον Βασάλο την Κατερίνα και τον Σάκης στην τελική τριάδα.

Θα το δείτε… αυτό στο μέλλον. Όχι δεν είμαι μάντης. Πληροφορημένος είμαι.

  • Εδώ και καιρό δεν μπήκα στην διαδικασία να γράψω παρασκήνια. Κι αυτό διότι εδώ και καιρό δεν. μπορούσα να πιστέψω όσα μάθαινα. Όπως για παράδειγμα ότι υπάρχει στέλεχος της παραγωγής και μάλιστα πολύ ψηλά στην ιεραρχία που βρίζει χυδαία τους παίκτες λέγοντας τους “Σας γράφω στα @ρχίδι@ μου. Εγώ παίρνω δυο χιλιάρικα την εβδομάδα κι εσείς 5000. Σιγά μη σας κάνω την χάρη”. 

Μάλιστα με τον συγκεκριμένο πολλοί παίκτες έχουν χάσει την ψυχραιμία τους σε τέτοιο βαθμό που μέσω Skype” τον έδωσαν στον Τούρκο παραγωγό.

Την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις του Αναγνωστόπουλου έχουν οδηγήσει την νομική ομάδα της Εταιρείας παραγωγής να τον προειδοποιεί με απειλητικό τόνο πώς θα ενεργοποιήσουν την ρήτρα των 100.000 ευρώ και θα τον οδηγήσουν στα δικαστήρια.

  • Απο την μεριά του ο Κώστας είναι έτοιμος να εκραγεί. Μαθαίνω πώς δεν μπορεί να δεχτεί την συμπεριφορά τόσο της παραγωγής αλλά και κάποιων παικτών… τα τσιγάρα τις καταδρομικές παικτών σε ξενοδοχείο πέντε χιλιόμετρα απο τις καλύβες και το φαγητό που απολαμβάνουν κρυφά. Όχι απο τους ντόπιους.

Οι ίδιες πηγές μου αναφέρουν πώς ο Κώστας διαμαρτυρήθηκε πολύ την τελευταία εβδομάδα της φυγής του… και γι΄αυτό και ξαφνικά… εξαφανίστηκε απο τις συνεντευξεις και τα σχόλια άλλων παικτών.

Είναι δυνατόν η Ρία και ο δικηγόρος “μυρωδιάς” να τον ξεπέρασαν σε ψήφους; Γελάνε και οι πέτρες. Και τα call centers. Τόσο στην Ελλάδα αλλά και αλλού. Τι όχι;

Και γιατί κανείς δεν μίλησε για τον τσαμπουκά με τους Τούρκους “μπράβους” συγνώμη… τους άντρες ασφαλείας που είναι περιμετρικά των καλυβών;

Αλλά ποιος θα το πεί. Ο Βασάλος που έχει πάρει τα περισσότερα μαζί με την Δαλάκα και είναι “Evet patron”. Στα Ελληνικά “μάλιστα αφεντικούλη”!

 

2 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Ελληνική ΕΜΑΚ απεγκλωβίζει 2 μικρά κορίτσια στα ερείπια του σεισμού στην Τουρκία (βίντεο)

Μετά από 30 χρόνια στρατιωτικός έγινε… γυναίκα – Πως αντέδρασαν η σύζυγος και τα παιδιά του