Οικογένεια Βασίλη Τσιάρτα – Διαχώρισε τη θέση της. «Ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε»

Επιστολή-ανακοίνωση μέσα από την οποία διαχωρίζουν -παρά τη συγγένειά τους- τη θέση τους από τον Βασίλη Τσιάρτα αναφορικά με την υποψηφιότητά του με το κόμμα των Τζήμερου-Κρανιδιώτη έστειλαν η μητέρα και η αδερφή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

 • Στην επιστολή τους, λοιπόν, την οποία έστειλαν στην τοπική ιστοσελίδα της Βέροιας, anepikairos, αναφέρουν ότι «ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό»

Προσθέτουν ακόμη το εξής: «Ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες».

 • Αναλυτικά:

«Διευκρινιστική δήλωση των Σοφίας, χήρας Αναστασίου Τσιάρτα και Ελευθερίας Τσιάρτα του Αναστασίου.

 • Aναφορικά με την δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου.

Βέροια, 06/02/2023

 • Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως ή σύγχυσης και εξ αφορμής της δηλωθείσας υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.

Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».

8 Comments

Leave a Reply
 1. Τώρα για να λέμε την αλήθεια δε νομίζω οτι οι δημοσιογράφοι έχουν ασχοληθεί με όλες τις οικογένειες όλων των πολιτικών όπως εδώ…
  Ετσι; Υπάρχουν τέκνα πολιτικών που είναι αργόσχολα, μπλεγμένα με ναρκωτικά, μαθημένα να τα έχουν όλα έτοιμα, γυναίκες που ξενομπιριμπιπ ή οι ίδιοι οι πολιτικοι που είναι ατακτούληδες…
  Δε θυμάμαι να ασχολήθηκαν με τα οικογενειακά και αυτών…

 2. Αν σε αποκήρυξε ακόμα και η οικογένειά σου, φαντάσου πόσο στα άκρα έχεις φτάσει.
  Τα άκρα ποτέ δεν είναι δημοκρατικά, είτε ακροαριστερά, είτε ακροδεξιά. Σύνελθε.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νεκρός ο Φώτης Κρικζώνης – Ο παλαιότερος μπάρμαν και δημιουργός του θρυλικού «17»

Έκτακτο – Ακυρώνονται τα δρομολόγια της Hellenic Train λόγω κακοκαιρίας. Ποια δρομολόγια είναι αυτά;