«Έχω να πω ένα γιγάντιο Παραιτούμαι!» – Η Νέγκα έφυγε από το ραδιόφωνο

 

Η Αθηναϊς Νέγκα υπέβαλε την παραίτησή της στον ραδιοφωνικό σταθμό που εργαζόταν, και μας το γνωστοποίησε μέσω μιας λεπτομερούς ανάρτησης αναφέροντας τους λόγους και χωρίς να θέλει να αφήσει αιχμές για την συνεργασία της με τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm

  • Κλείνοντας στο κείμενο της, η Νέγκα τόνισε πως δεν έχει κανένα τεράστιο παράπονο από την συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm αλλά θέλει μόνο να πει ένα «γιγαντιαίο Παραιτούμαι!».

Αναλυτικά το κείμενό της: «Αντίο @969rockfm , παραιτήθηκα και χωρίς να θέλω να αφήσω αιχμές θα σας μιλήσω για τις παραιτήσεις γενικότερα που νομίζω είναι και της μόδας καθώς η αγορά εργασίας προσαρμόζεται μαζί με τους εργαζόμενους και καμία φορά θες να πεις: ώχου αρκετά μωρέ. Δουλειές πάμε να κάνουμε, το ζητούμενο είναι ή να πληρωθούμε καλά ή να εργαστούμε με ενθουσιασμό, καλά και εποικοδομητικά, δεν διακρίνομαι ούτε για την κοινωνικότητα μου για να περιμένω να γίνω κολλητάρι των συναδέλφων μου. Όταν κάτι λείπει ή δοκιμάζονται γενικά οι αντοχές σου στη ζωή λες : δεν εχω υπομονή για σουξου μούξου, σιγά μη κάτσω να κάνω παραπάνω κουβέντες. Ενα γιγάντιο «Παραιτούμαι! Αντίο rock fm!»

 

Όσο καλύτερος και πιο έμπειρος, δοκιμασμένος επαγγελματίας είσαι, τόσο μικρότερη η ανοχή σου στα bullshit και στην τριβή. Δεν υπάρχουν options , υπάρχει : δουλεύουμε και επικοινωνούμε επαγγελματικά ή το ζαλίζουμε . Καμια φορά ο εργαζόμενος λέει παραιτούμαι ή πάω σπιτακι μου ή άσε μας χρυσέ μου που θα κάτσω να τριφτώ , ή I quit ρε !, που είναι και rock τρόπος να φύγεις ,σε άλλο σταθμό, ανάλογα με το ρεπερτόριο ,ισως να αποχαιρετούσα με τριπλό τσιφτετέλι. Περασαν μετριοπαθώς ευχάριστα 2 ή 3 χρόνια χωρίς κρεσέντο ή ξεσαλώματα. Δεν έχω κανένα τεράστιο παράπονο αλλά μόνο ένα γιγάντιο «Παραιτούμαι! Αντίο rock fm!»

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βόλος – Γιος νταής σακάτεψε στο ξύλο την μητέρα του

Αυτό είναι το mail-φάρσα για βόμβα στο «Ελ. Βενιζέλος» – «Στο όνομα του Αλλάχ πρέπει να πεθάνετε»