LOLLOL OMGOMG AngryAngry

Δημητρακόπουλος για Εύα Καϊλή – “Δεν αποκάλεσε «τοξικό τέρας» τον σύντροφό της, αλλά τη βαλίτσα με τα λεφτά”

Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στον κ. Παντσέρι «δεν τον νοιάζει η αλήθεια. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σώσει τον εαυτό του και την οικογένεια του. Θα δώσει ό,τι του πουν να πει για την κ. Καϊλή, αλλά δεν θα μπορέσει να το αποδείξει. Ποτέ δεν αναφέρθηκε στο όνομα της κ. Καϊλή, η οποία διαψεύδει κάθε κατηγορία εναντίον της από τον κ. Παντσέρι».

«Ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Γαλλίας να του πουν ότι είναι εμπλεκόμενος, θα το κάνει για να σώσει την οικογένεια του και τον εαυτό του. Οι απατεώνες είναι έξω και αυτοί που δηλώνουν αθώοι είναι μέσα. Κομμάτια να την κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχθεί κάτι για το οποίο δεν είναι ένοχη, αυτό η Εύα Καϊλή μου ζήτησε να το επαναλαμβάνω σε κάθε συζήτηση για εκείνη» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Εύα Καϊλή «συνεργάζεται με τις βελγικές Αρχές, καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα όσα γνωρίζει όποτε της το ζητούν, αλλά δεν μπορεί να ομολογήσει ενοχή για κάτι για το οποίο δεν είναι ένοχη”, είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, λέγοντας πως όπως στον κ. Παντσέρι προτάθηκε δικαστική συμφωνία με ανταλλάγματα, έτσι και στην κ. Καϊλή “πρότειναν να δηλώσει ενοχή και της είπαν ότι θα είναι σύντομα στο σπίτι της με το παιδί της. Μετά την υπέβαλαν στα βασανιστήρια».

Όπως ξεκαθάρισε στην συνέχεια, Η Εύα Καϊλή δεν αποκάλεσε ποτέ «τοξικό τέρας» τον σύντροφο της, αλλά έτσι αποκάλεσε τα λεφτά που διαπίστωσε ότι βρίσκονταν κρυμμένα στο σπίτι της.

«Εγώ μιλάω στα γαλλικά γιατί πρέπει να ενημερωθεί η κοινή γνώμη στο Βέλγιο, που έχει κυριολεκτικά επαναστατήσει για τα βασανιστήρια στην Εύα Καϊλή που αύριο μπορεί να γίνουν εις βάρος μιας άλλης γυναίκας» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

14 Comments

Leave a Reply
 1. Τραγικός δικηγόρος, τραγικός. Δεν υπάρχουν λόγια. Γελοιότητα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει το ποιον των δικηγόρων, είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση το επάγγελμα. Αλλα τελικά έκανα μεγάλο λάθος, ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλο.

  • Όχι αυτήν που έδωσε τελευταία που κάνει χιουμοράκι λέγοντας “Ζαμέ Πειραιάς” και άλλα τέτοια χαζά, αλλά μια άλλα μια άλλη που είχε δώσει πριν κάποιους μήνες μέσω skype. Ήταν πολύ προκλητικός. Πήγε να τους τρελάνει όλους. Μιλάμε για θράσος, όχι αστεία. Το άσπρο-μαύρο πήγε να κάνει.

 2. Είναι σπουδαίο επάγγελμα αλλά η κακή φύση του ανθρώπου (γιατί υπάρχει και καλή σαφώς) το κατάντησε
  έτσι για το συμφέρον, για τα λεφτά.
  Αντί για το δίκιο και την αλήθεια, κάποιοι ιδιοτελείς δικηγόροι υπερασπίζονται το άδικο και το ψέμα.
  Γι’ αυτό πολλοί τους λένε ψεύτες.
  Δεν μοιάζουν τυχαία οι αγγλικές λέξεις lawyer (= δικηγόρος) και lier (= ψεύτης).
  Προφέρονται λόιερ και λάιερ.
  Δικηγόρος και ανιδιοτελής άνθρωπος (= αλήθεια).
  Δικηγόρος και ιδιοτελής άνθρωπος (= ψέμα).

 3. Όλα τα επαγγέλματα είναι σπουδαία. Οι άνθρωποι κάνουν πάντα την διαφορά σε όλα.
  Αυτό ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Δεν είπα το αντίθετο.
  Κάποια επαγγέλματα όμως είναι λειτούργημα. Αυτό το μάθαμε στην Έκθεση στην Β’ Λυκείου.
  Ο δικηγόρος είναι λειτούργημα γιατί υπερασπίζεται το δίκαιο του ανθρώπου που είναι ιερό.
  Την αλήθεια που είναι ιερή.
  Ο γιατρός (θεραπεύει τους ανθρώπους, σώζει ζωές), ο πυροσβέστης (σώζει ζωές από πυρκαγιές,
  προστατεύει την φύση και τις περιουσίες από τις φωτιές), ο ναυαγοσώστης (σώζει ζωές ανθρώπων που
  κινδυνεύουν να πνιγούν στην θάλασσα), ο αστυνομικός (προστατεύει τους πολίτες), ο δημοσιογράφος
  (ενημερώνει τον κόσμο, του λέει την αλήθεια), ο δάσκαλος, ο καθηγητής (μορφώνει, προσφέρει γνώσεις και
  παιδεία) και ο πολιτικός (φροντίζει για την ευημερία της χώρας και των πολιτών) είναι επίσης λειτούργημα.
  Έτσι ονομάζονται κάποια συγκεκριμένα επαγγέλματα γιατί είναι αμιγώς ανθρωπιστικά.
  Το διδαχθήκαμε στην Β’ Λυκείου στο θέμα Δημοσιογραφία και Αρχές Δεοντολογίας/Δημοσιογραφική Δεοντολογία. Το θυμάμαι γιατί είχα εξαιρετικό Φιλόλογο που παρέδιδε τέλειο μάθημα.

 4. Ο δικηγόρος υπερασπίζεται τον πελάτη του και όχι το δίκαιο και την αλήθεια. Αλλιώς ο κάθε δολοφόνος θα έμενε χωρίς υπεράσπιση. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ περιμένουμε για τους στυγνούς εγκληματίες να υπάρχει υπεράσπιση για τα δικαιώματα του κατηγορουμενου, για μια δίκαιη δικη, για να μεταχειρίζεται ο κατηγορούμενος με σεβασμό και να είναι ασφαλής, ξαφνικά βλέπουμε σκυλιά του πολεμου που ρίχνονται σε μια μάχη να αθωώσουν αυτούς τους εγκληματίες και όταν χρησιμοποιώντας παραθυράκια του νομου τα καταφέρνουν. Ένας άνθρωπος με ελαχιστη αξιοπρέπεια δεν θα περηφανευόταν ότι αθωώνει εγκληματίες. Η αξιοπρέπεια λείπει από το επάγγελμα. Κατάντησε γελοίο σύμφωνω, με άτομα που βγαίνουν δημοσια και ψεύδονται, απειλούν και καταρρακώνουν υπολήψεις για να βάλουν άλλο έναν εγκληματία στην λίστα με τα ποσοστά τους.

  • Σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας του Δικηγορικού Λειτουργήματος. Το ότι δεν συμβαίνει πάντα αυτό, είναι θέμα ήθους του κάθε ανθρώπου που ασκεί το επάγγελμα. Το σωστό θα ήταν τα σιχάματα να μένουν χωρίς υπεράσπιση. Δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με όλα τα υπόλοιπα που λες: “Το πρόβλημα είναι…τα ποσοστά τους.”

 5. Οι δικηγόροι είναι δημόσιοι λειτουργοί βεβαίως που ορκίζονται στο θεό ή στην τιμή τους για να υπερασπίζονται το συμφέρον του πελάτη τους και να λειτουργούν χωρίς να παραβιάζουν το νόμο και τον Κώδικα τους. Τα βασικά όργανα της δικαιοσύνης όμως είναι οι δικαστές. Οι δικαστές αποδίδουν δικαιοσύνη και οφείλουν να είναι άμεμπτοι και δίκαιοι. Οι δικαστές πρέπει να ελέγχονται για διαφθορά γιατί πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό. Οι δικηγόροι είναι επαγγελματίες και ο ρόλος τους είναι επικουρικός για μια δίκαιη δίκη. Ο Κούγιας, ο Δημητρακόπουλος και ο κάθε επαγγελματίας κάνει τη δουλειά του. Ακόμα και ο χειρότερος δολοφόνος εχει δικαίωμα υπεράσπισης. Στην μπανανία που ζουμε με ένστικτα ζούγκλας, λοιδορούμε τους υπερασπιστές του Κορκονέα, της Τοπαλούδη, της Καίλή, του Φιλιππίδη επειδή κάνουν απλά ένα επάγγελμά. Ακόμα και οι δωσίλογοι στη κατοχή είχαν συνηγόρους υπεράσπισης. Οι Ναζί στην Νυρεμβέργη!!!!! Εδώ καταριόμαστε τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους.

  • Ούτε είδα κάποιος άλλος σχολιαστής να ρίχνει κατάρες για κάποιον. Ο δικηγόρος ορκίζεται στον Θεό. Διάβασε τον Κώδικα Δεοντολογίας του Δικηγορικού Λειτουργήματος και θα διαπιστώσεις αυτά που λέω. Το πόσο σπουδαίο λειτούργημα είναι ο δικηγόρος και τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή. Κάποιοι δικηγόροι ασκούν σωστά το επάγγελμά τους, κάποιοι άλλοι όχι. Μπανανία κατάντησαν την χώρα όλοι οι έχοντες την εξουσία που δεν έδωσαν ποτέ παιδεία και που έχουμε εγκληματικότητα και τόσες κοινωνικές παθογένειες. Ο κόσμος είναι λογικό να αγανακτεί με τέτοιες άθλιες υπερασπίσεις τεράτων που διέπραξαν βαριά εγκλήματα. Οι δολοφόνοι της Τοπαλούδη είναι τέρατα. Δεν θα έπρεπε κανείς να τους υπερασπιστεί. Οι μόνοι Ναζί που έχουν ένστικτα ζούγκλας είναι οι βαριάς μορφής εγκληματίες και όσοι τους υπερασπίζονται με σθένος λοιδορώντας τα θύματα και τους υπερασπιστές τους.

 6. Λέμε ποιο είναι το σωστό για το επάγγελμα αυτό και πως θα έπρεπε να λειτουργεί.
  Ο δικηγόρος θα επρεπε να υπερασπίζεται μόνο την αλήθεια και το δίκαιο των αθώων ανθρώπων.
  Μιλάμε για το επάγγελμα, όχι για το πως το κατάντησε ο άνθρωπος.
  Αυτό ακριβώς εξήγησα, ότι ο άνθρωπος όταν είναι σκάρτος, για το χρήμα διαστρεβλώνει την αξία ενός
  σπουδαίου επαγγέλματος.
  Οι δικηγόροι δεν έχουν απλά επικουρικό ρόλο αλλά σημαντικό.
  Μπορούν να αθωώσουν ή να φυλακίσουν κόσμο.
  Ορκίζονται στον Θεό όπως λες. Δεν ορκίζονται για την πλάκα τους αλλά για να υπερασπιστούν την αλήθεια και το δίκαιο.
  Είναι κι αυτοί βασικά όργανα της δικαιοσύνης. Το λέει και η λέξη. Δίκαιο + αγορεύω (= μιλάω για το δίκαιο, υπερασπίζομαι το δίκαιο). Διάβασε τον Κώδικα Δεοντολογίας του Δικηγορικού Λειτουργήματος.
  Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται δικηγόρο, τα τέρατα όμως (βιαστές παιδιών και ενηλίκων κλπ.) δεν θα έπρεπε να έχουν συνήγορο υπεράσπισης.
  Όλα για το χρήμα γίνονται όμως. Η κακή φύση του ανθρώπου, ξεφτίλισε ένα λειτούργημα.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δύο νεκροί από την επίθεση με μαχαίρι στο τρένο

Ανθή Σαλαγκούδη – «Μου έκαναν απίστευτο πόλεμο στην ΕΡΤ, καψόνια πολλά, ήταν λίγο σαν το φανταρικό»