Υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου εξηγούν γιατί τον στηρίζουν

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τον πατέρα Αντώνιο ένας γονέας παιδιού που φιλοξενείται στην Κιβωτό του Κόσμου, τονίζοντας τη στήριξη που του παρείχε ο πρώην επικεφαλής της ΜΚΟ όλα αυτά τα χρόνια, επειδή είχε αναλάβει μόνος του την ανατροφή του γιου του.

  • Ο κ. Νίκος Μαργαρίτης, πατέρας παιδιού που φιλοξενείται σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τον πατέρα Αντώνιο, την εμπειρία του από διάφορες εθελοντικές δραστηριότητες της ΜΚΟ αλλά και τη στήριξη που του παρείχε ο πρώην επικεφαλής της.

Αρχικά, εξήγησε ότι η προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση από υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου ακυρώθηκε επειδή «θεωρούμε σωστό να μην γίνει ακόμα γιατί τα πράγματα είναι σε έξαρση και μπορεί να υπήρχαν προβλήματα». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας Αντώνιος τον έχει στηρίξει πολύ ενεργά όλα αυτά τα χρόνια, καθώς μεγάλωνε και μεγαλώνει τον γιο του μόνος του, με ψυχολόγους αλλά και ανθρώπους στο σπίτι. Σημειώνεται ότι ο γιος του φιλοξενείται σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου.

  • Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τον πατέρα Αντώνιο ένας γονέας παιδιού που φιλοξενείται στην Κιβωτό του Κόσμου, τονίζοντας τη στήριξη που του παρείχε ο πρώην επικεφαλής της ΜΚΟ όλα αυτά τα χρόνια, επειδή είχε αναλάβει μόνος του την ανατροφή του γιου του.

Ο κ. Νίκος Μαργαρίτης, πατέρας παιδιού που φιλοξενείται σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου, μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τον πατέρα Αντώνιο, την εμπειρία του από διάφορες εθελοντικές δραστηριότητες της ΜΚΟ αλλά και τη στήριξη που του παρείχε ο πρώην επικεφαλής της.

  • Αρχικά, εξήγησε ότι η προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση από υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου ακυρώθηκε επειδή «θεωρούμε σωστό να μην γίνει ακόμα γιατί τα πράγματα είναι σε έξαρση και μπορεί να υπήρχαν προβλήματα».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας Αντώνιος τον έχει στηρίξει πολύ ενεργά όλα αυτά τα χρόνια, καθώς μεγάλωνε και μεγαλώνει τον γιο του μόνος του, με ψυχολόγους αλλά και ανθρώπους στο σπίτι. Σημειώνεται ότι ο γιος του φιλοξενείται σε δομή της Κιβωτού του Κόσμου. Ο κ. Νίκος είπε, επίσης, ότι έχει πάει και ο ίδιος σε κηδεία με το κουτί της Κιβωτού του Κόσμου, σημειώνοντας ότι «κάθε φορά που παίρναμε ένα κουτί, σφραγισμένο, γνωρίζαμε πως στελνόταν ένα email στην οικογένεια με το ποσό που βρισκόταν μέσα».

«Εμείς το χαρτί με την καρτέλα, όπου πάντα όποιος δώριζε χρήματα έγραφε το όνομά του και το χρηματικό ποσό, και το κουτί το παραδίδαμε στο γραφείο. Από ‘κει και πέρα δεν γνωρίζω τι γινόταν» συμπλήρωσε ο κ. Μαργαρίτης. Όσον αφορά τα ποσά που μαζεύονταν, είπε ότι δεν ήταν πολλά και ανέρχονταν περίπου στα 100 με 120 ευρώ. «Δεν μπορώ να γνωρίζω τι γινόταν στις μεγάλες κηδείες, όπως της Φώφης Γεννηματά και του Γιώργου Τράγκα. Εκεί προφανώς θα έμπαιναν πολλά λεφτά» δήλωσε ο κ. Νίκος Μαργαρίτης.

Ένας 36χρονος υπερασπίστηκε τον πατέρα Αντώνιο στο Facebook, καθώς υπάρχει μια σελίδα της Κιβωτού του Κόσμου στην πλατφόρμα. Πρόκειται για έναν πρώην εργαζόμενο της ΜΚΟ, ο οποίος είχε διάλογο με έναν άλλον χρήστη για τα ακίνητα της Κιβωτού.

  • «15.000.000€ βρέθηκαν στις καταθέσεις της Κιβωτού παρκαρισμένα και 280 ακίνητα αχρησιμοποίητα, ύστερα από οικονομικό έλεγχο της αστυνομίας. Χώρια τις πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχαν στους προσωπικούς λογαριασμούς των πατρός Αντωνίου, της πρεσβυτέρας του και των συγγενών τους», έγραψε ο χρήστης του Facebook.

 

«Αν δεν υπήρχαν λεφτά στους λογαριασμούς θα λέγαμε ότι τα έφαγε. Τώρα που έχει λέμε ότι δεν τα χρησιμοποιούσε. Ωραία “καλοπροαίρετη αντικειμενική” λογική. Τα στοιχεία για τα περισσότερα ακίνητα του οργανισμού, δείχνουν ότι είτε τα κατοικούσαν οικογένειες που βοηθούσε η Κιβωτός, είτε τα νοίκιαζαν, είτε τα επισκευάζανε», του απάντησε ο 36χρονος Π., πρώην εργαζόμενος της δομής. «Για τις εκατοντάδες χιλιάδες των λογαριασμών του πατρός, πού το ξέρετε; Το μεγαλύτερο ποσό που έχει ακουστεί είναι 300.000 και αυτό πάλι από αληθινά ή ψευδή ρεπορτάζ. Αντί να επαινούμε που έχει γεμάτα ταμεία μια ΜΚΟ από ιδιωτικά χρήματα και όχι κρατικά, υπολογίζοντας την ασταθή οικονομική κατάσταση της χώρας και γενικά όλου του κόσμου, το χλευάζουμε και το κατακρίνουμε», πρόσθεσε ο 36χρονος.

One Comment

Leave a Reply
  1. Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε μάθει ούτε τα μισά από όσα έχουν γίνει. Θα βγούν πολλά ακόμα. Περιμένω να βγούν εντάλματα γιατί όσο αυτά τα κουμάσια είναι έξω σίγουρα θα τρομοκρατούν τα παιδιά μέσα στις δομές, φανταζόμαστε ποσα τσιράκια έχουν.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μυστήριος θάνατος 34χρονου – Η γυναίκα του τον βρήκε νεκρό με μια μαύρη σακούλα στο κεφάλι

Μπούκαραν σε μίνι μάρκετ, άρπαξαν τις εισπράξεις και έγιναν «καπνός»