Τελειώνει ο Παπακαλιάτης – Πότε μας αποχαιρετά από το Mega ο «Maestro»

Μόλις σε ελάχιστα επεισόδια η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κατάφερε να αγγίξει ευαίσθητες χορδές της ανθρώπινης ύπαρξης.

  • Πρόκειται για μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.Σε αυτά τα επεισόδια της σειράς ο σεναριογράφος αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης.

Μέσα από ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών βλέπουμε πολυδιάστατους ήρωες, μέσω των οποίων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας. Παρόλο που αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θεωρούσε πως η ιστορία που έγραψε χρειαζόταν μόνο έναν κύκλο επεισοδίων για να ειπωθεί, βλέποντας τον τρόπο που οι πρωταγωνιστές ενσάρκωσαν τους χαρακτήρες τους είδε ότι θα μπορούσε να υπάρξει και συνέχεια. «Είναι κάτι που το συζητάμε. Αρχικά, δεν ήξερα αν θα μπορούσα να γράψω έναν δεύτερο κύκλο, αλλά με το συγκεκριμένο καστ ναι, είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και θέλω να το κάνω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί θέλουμε να κρατήσουμε όχι μόνο τον πήχη εκεί που τον έχουμε πάει, αλλά θέλουμε να τον πάμε και λίγο παραπάνω. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Ναι, θα έχουμε και δεύτερο κύκλο. Έχω γράψει ήδη το πρώτο επεισόδιο» είχε πει στη συνέντευξη Τύπου ο δημιουργός.

Ωστόσο ο πρώτος κύκλος της σειράς πλησιάζει στο τέλος της αφού είναι γνωστό ότι θα αποτελείται από εννέα επεισόδια. Αυτό που θα προβληθεί απόψε (1/12) είναι το έβδομο οπότε η σειρά προφανώς θα ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

2 Comments

Leave a Reply
  1. Με μονοδιάστατη προσέγγιση, κάπως ανώριμη προσέγγιση βάζοντας ταμπέλες: η προβληματική ελληνική οικογένεια που χώνει τα προβλήματα κάτω από το χαλί και μερικές φορές και τη λαμογια.
    Ο έρωτας και η καψούρα έχει αναχθεί σε μέγιστο σκοπό ζωής, ενώ η αγάπη είναι και η επαρχία αποτυπώνεται από κάποιον που φαίνεται δεν έχει ζήσει στην επαρχεία.
    Από την άλλη μπράβο που μπήκε στο νετφλιξ γιατί δεν υστερεί από κάποιες ταινίες της πλατφόρμας

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μιχάλης Ρέππας – «Με τον Θανάση κάναμε ένα τεράστιο λάθος και απαγορεύσαμε τις επαναλήψεις των σειρών μας»

Οριστικό τέλος της Ηλιάνας στον ΣΚΑΪ – Τι γίνεται με Χριστοπούλου και Σκορδά;