Μαρία Κορινθίου – «Πρώτα γιάτρεψα την ψυχή μου, μαζί με την τοξικότητα έφυγαν και τα περιττά κιλά»

Για την αλλαγή που έκανε στην εικόνα της μίλησε στο περιοδικό «Hello» η Μαρία Κορινθίου.

  • Έχεις αποτελέσει παράδειγμα για πολλές γυναίκες, ειδικά έπειτα από τη νέα εικόνα σου, που δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση.

Πρώτα γιάτρεψα την ψυχή μου και μετά όλο αυτό ακολούθησε μία φυσική ροή. Η καρδιά μου έδωσε εντολή στον εγκέφαλο να ανανεωθώ. Δεν δυσκολεύτηκα γιατί το είχα πάρει απόφαση, είχα δώσει την εσωτερική εντολή. Όμως, το ξαναλέω, ξεκίνησα από την ψυχή μου, έδιωξα καθετί τοξικό, έβαλα τελεία. Μαζί με την τοξικότητα έφυγαν και τα περιττά κιλά. Όταν αρχίζεις να πετάς από πάνω σου το συναισθηματικό και ψυχικό βάρος, όταν αρχίζεις να διώχνεις τη λάσπη, τότε φαίνεται το φως σου. Είμαι πολύ καλά πλέον.

  • Επομένως, όλα ξεκίνησαν από την ίαση της ψυχής σου.

Βέβαια! Η ψυχή τα επηρεάζει όλα. Σωματική και ψυχική υγεία είναι ένα.

  • Τι σε οδήγησε στην αλλαγή;

Πατήθηκε ένα κουμπί σε μία δεδομένη στιγμή και είπα στον Γιάννη ότι μέσα σε έναν χρόνο θα έχω κατακτήσει πέντε πράγματα – και τα πέτυχα. Αυτό ήταν το meditation μου, έδωσα εντολή να μου συμβεί εκείνο που ήθελα. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη και στοχευμένα κατάφερα ό,τι ζήτησα.

  • Αν μια γυναίκα σε ρωτούσε από πού να ξεκινήσει την αλλαγή, τι θα της πρότεινες;

Θα της μιλούσα για τη δύναμη του υποσυνείδητου. Το συνειδητό δίνει εντολή στο υποσυνείδητο, ο εγκέφαλος δίνει εντολή στην καρδιά. Πρέπει να γίνει τρόπος ζωής μας αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Όταν χαμογελάμε, όταν στέλνουμε υγεία, όταν περνάμε θετικά μηνύματα, υποσυνείδητα δίνουμε τροφή και όλα μπαίνουν σε μία ροή, αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Έχουμε δύναμη να κατακτήσουμε τα πάντα με απλό τρόπο, αρκεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρίσι – Η στιγμή που ο 69χρονος μακελάρης μπαίνει με το όπλο στο κουρείο…

«Την Βουγιουκλάκη την είχα στο μυαλό μου σαν νεράιδα. Κάτω από το μαξιλάρι μου είχα τη φωτογραφία της»