AngryAngry OMGOMG

«Κιβωτός του Κόσμου» – Καταγγελίες σοκ από τη μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε σ3ξουαλική κακοποίηση

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τα όσα δεινά φαίνεται να περνούσαν τα παιδιά που φιλοξενούνταν στις δομές της.

 • Τα όσα καταγγέλλει, αποκλειστικά στο MEGA, η μητέρα του 15χρονου, του δεύτερου παιδιού που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση μέσα στην «Κιβωτό», σοκάρουν.

Πρόκειται για μητέρα 6 παιδιών, από τα οποία μόνο ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον και μένει στην Οργάνωση.

«Το παιδί είναι φοβισμένο και δεν μπορεί να μιλήσει, όταν θα βγει από την Κιβωτό θα μιλήσει. Είναι πολύ τρομαγμένο. Δεν μπορεί να μιλήσει εάν δεν βγει απ’ έξω, να νιώσει σιγουριά. Δεν μπορεί να το εκφράσει αυτό γιατί υπάρχει κάποιος μπροστά. Αλλά για λίγο που μίλησα με το παιδί ότι δεν θέλει να μείνει άλλο πια εκεί. Έχει δει πολλά πράγματα, έχει ακούσει πολλά πράγματα, γνωρίζει πολλά πράγματα, αλλά δεν θέλει να μιλήσει παραπάνω. Δεν μπορεί να μου πει εμένα πολλά πράγματα, ότι γίνονταν πράγματα πολλά, ‘δεν γνωρίζω, μαμά δεν μπορώ να σου πω τώρα αυτή την στιγμή, εγώ δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να σου πω μαμά ακόμα’. Δεν είναι το παιδί έτοιμο να μιλήσει, κρύβεται μέσα του. Τι θα τραβήξει αυτό το παιδί, πώς θα τα βγάλει από μέσα του»

 

και συνεχίζει :

»Φοβάται αν κάνουν κάτι σε εμένα, τόσο πολύ δηλαδή φοβάται. Λέω: ‘μην φοβάσαι για εμένα, δεν θα μου κάνουν τίποτα’. Λέω: ‘εσύ δεν φοβάσαι για τον εαυτό σου’, ‘γι’ αυτό δεν πρέπει να μιλάμε’. Δηλαδή να φοβάται να δει ποιον; Τη μητέρα του. Το βιολογικό του αίμα. Που θέλει να έρθει στο σπίτι, δεν είναι ότι δε θέλει. Έχω πάει στην ασφάλεια. Έχω κάνει και στο παρελθόν ενέργεια για να το πάρω με εισαγγελική απόφαση και μου έβγαζαν ότι είμαι ακατάλληλη. Έχω 6 παιδιά μου πήρανε μόνο το πέμπτο. Δηλαδή τα άλλα μου τα παιδιά και νεογέννητο που έχω τώρα και το έχω στο σπίτι είμαι ικανή και δεν είμαι ικανή να μεγαλώσω ένα παιδί που είναι στην ‘Κιβωτό’.

»Μετά στο παιδί λέγανε ότι: ‘Η μητέρα σου δεν μπορεί να σε συντηρήσει’. Δημόσιος υπάλληλος, ακατάλληλος για το παιδί. Έχω κάνει πολλές ενέργειες».

«Θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου»
Η ίδια σημειώνει ότι αν έχουν συμβεί τα όσα καταγγέλλονται, θα πάρει τον νόμο στα χέρια της.

«Ένα σημάδι που είχε, είπε: ‘μαμά το έπαθα…’ δεν ολοκλήρωσε την κουβέντα, μίλησε η υπάλληλος: ‘χτύπησε από το παιχνίδι’. Συμφώνησε όμως το παιδί. Ο λόγος, δεν τον ξέρω. Τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, να σας πω την αλήθεια; Πλύση εγκεφάλου.

»Στο σχολείο που πήγα παράνομα να το δω, υποτίθεται παράνομα, γιατί δεν μας επιτρέπουν να πηγαίνουμε στα σχολεία να ρωτάμε την πρόοδο του παιδιού, μόνο η Κιβωτός μπορούσε, ‘φύγε μαμά, φύγε γιατί μην το πούνε τα άλλα τα παιδιά και θα έχω κάποια τιμωρία, κάποια συνέπεια’.

»Εγώ καταλαβαίνω όταν δεν πάει καλά, αλλά με παρουσία κάποιου ατόμου δεν μπορούμε να μιλήσουμε και άνετα, όταν λέει το παιδί: ‘πάρε με μαμά, πάρε με από εδώ και πήγαινε με σπίτι, θέλω να φύγω’. Και τηλεφωνική επικοινωνία με ανοιχτή ακρόαση κάποιος να καθοδηγεί την κουβέντα και να μην εκφράζεται το παιδί ελεύθερα.

»Τώρα ξεκαθαρίζει τι γίνεται σιγά σιγά. Τώρα σιγά σιγά αρχίζουν τα παιδιά και νιώθουν λίγο, λίγο, λίγο, προσπαθούν μετά από όλο αυτό, να νιώσουν ότι κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά γι’ αυτά. Έχω να μιλήσω από την Πέμπτη που πήγα και το επισκέφτηκα, πήγα το είδα το παιδί.

»Εάν έχει γίνει κακοποίηση σωματική, θα πάρω εγώ τον νόμο στα χέρια μου, ειλικρινά σας λέω. Εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Ούτε δικαστήρια, ούτε φυλακές, ούτε τίποτα, πειράξανε το παιδί μου; Θα πάρω εγώ τον νόμο».

12 Comments

Leave a Reply
 1. Αν έχετε κατηγορίες να τις πάτε στον εισαγγελέα, αλλιώς τσιμουδιά γιατί μπορεί να συκοφαντείτε άδικα
  έναν αθώο άνθρωπο. Είναι παράνομο και ανήθικο. Μεγάλη αμαρτία. Ντροπή και Αίσχος σας!

 2. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παιδιά που βγήκαν από την Κιβωτό του Κόσμου, λόγω της ΚΑΛΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που πήραν,
  είναι σήμερα ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ και ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ στην ζωή ΕΝΗΛΙΚΕΣ και θα πάνε να καταθέσουν ενόρκως ΥΠΕΡ
  ΤΟΥ. Τόσα πολλά παιδιά και τα είχε καλύτερα από εκείνα τα δυό – τρία που έχουν οι ίδιοι οι γονείς τους.
  Θα γίνει «το σώσε» από αθρόα ΣΥΡΡΟΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ στις αυλές των Δικαστηρίων.
  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, είπα! ΟΛΟΙ εσείς που τον βρίζετε στα σχόλια, ΘΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ.
  Για άλλη μια φορά!

 3. Ο πάτερ Αντωνιος κατηγορείται για όλα αυτα που βγαίνουν στη φόρα από δημοσιογράφους. Θεωρείς οτι όλοι οι δημοσιογράφοι ακομη και οι δικοι σας εχουν όφελος να κατηγορουν για θυρίδες και χρήματα σε κρύπτες;
  Τότε γιατί τα στοιχεία έρευνας πήγαν στον Εισαγγελέα; Επειδη είναι αθωος; Γιατί του απαγορεύτηκε η διαμονη΄σε σπίτια της Κιβωτού από τον Εισαγγελέα;
  Ντροπή είναι να υπερασπίζεσαι έναν ‘ανθρωπο που επαιρνε δωρεες για πάρτη του και δεν τις εδινε στα παιδια.
  Και τεσπά είναι ΣΥΡΙΖΑ ο Αντωνης γι’ αυτό σκουζεις;

 4. Εσύ σκούζεις όλη μέρα να τον κατηγορείς χωρίς αποδείξεις. Τι σχέση έχουν τα κόμματα?
  Μόνο εσύ σκέφτεσαι συνέχεια κομματικά ως κομματόσκυλο.
  Όλα ψέματα είναι για να πάρει η ολιγαρχία τα λεφτά. Έχει πολλά λεφτά η Κιβωτός από δωρεές.
  Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπομαι για τίποτα. Οι τηλεδημοσιογράφοι έχουν κάθε λόγο να λένε ψεματα.
  Ό,τι τους βολεύει το αφήγημα το δικό σας λένε.
  Έλα όμως που έχει ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ. Διάβασες τι έγραψα πιο πάνω? Κατάλαβες τίποτα?
  Ντροπή μόνο σε εσένα που κατηγορείς έναν άνθρωπο ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ μόνο και μόνο από τηλεοπτικές καταγγελίες και τηλεδίκες. Πήρες την πέτρα και λιθοβολείς χωρίς να αναρωτηθείς γιατί προβάλλεται μόνο το συγκεκριμένο θέμα συνέχεια και ότι υπάρχει κάποιος σκοπός γι’ αυτό.
  Ο πατέρας Αντώνιος δεν θα το αφήσει έτσι το θέμα και θα τους πάει δικαστικά και καλά θα τους κάνει.
  Του κάνουν πόλεμο γιατί θέλουν τα κέρδη της Κιβωτού.
  Εσύ πάλι, λες ένα σωρό ψέματα χωρίς αποδεικτικά στοιχεία. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
  ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Υ Π Ε Ρ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

 5. Εφόσον όπως εσύ λες έχει τόσα πολλά λεφτά η κιβωτός γιατί ζητιάνευαν για να πληρώσουν μέχρι πριν λίγες μέρες? Και υπάρχουν αποδείξεις για το ότι ζητούσαν και αλλα λεφτά και αλλα λεφτά, αχόρταγα. Γιατί δεν πουλούσαν μερικά σπίτια να βγάλουν τα έξοδα? Το 90% των ακινητων είναι άδεια και αναξιοποίητα. Γιατί περίμεναν από τον απλό κόσμο να πληρώνει το ρεύμα τους εφόσον είχαν εκατομμύρια στην τράπεζα? Το πρόβλημα σου είναι ότι όλοι οι άλλοι ήθελαν να βάλουν χέρι στα λεφτά που ΕΣΎ παραδέχεσαι ότι είχε η κιβωτός και περίμεναν από τον απλό κόσμο να πληρώνει για όλα τα έξοδα τους ενώ το χρήμα έρεε άφθονο.
  Έχεις άραγε κάποια λογική απάντηση ή θα συνεχίσεις το παραλήρημα?

 6. Σας πονάει πολύ που η αλήθεια για την Κιβωτό βγήκε στο φως και οι άνθρωποι που τόσο καιρό τρομοκρατούσαν και είχαν δημιουργήσει μια συμμορία εκτέθηκαν. Όλα τα αλλα είναι μπούρδες.

 7. Επιτέλους θα πληρώσουν όλοι όσοι παρανόμησαν σε βάρος μικρών παιδιών και θα πρέπει να εξηγήσουν τον πλουτισμό και τα εκατομμύρια που πήγαν σε αγορές πολυτελών κατοικιών που βρέθηκαν στα χερια των αυλικών του βασιλιά.

 8. Εσύ παραληρείς. Εγώ τα λέω άψογα. Σου απάντησα πιο πάνω με αλήθειες και λογικά επιχειρήματα.
  Μην πιστεύεις τα ψέματα των τηλεδημοσιοκάφρων. Τα λεφτά προέρχονται από δωρεές.

 9. Εσάς σας πονάει η αλήθεια της αθωοτητάς του. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες.
  Εμένα γιατί να με πονέσει, δεν έχω κανένα όφελος.Τα λέω ολόσωστα. Ξίδι.

 10. Το μόνο που ζητάω ευγενικά και με εκτίμηση είναι η ελευθερία λόγου που ξέρω ότι έχεις την γενναιοδωρία
  να δίνεις σε όλους τους σχολιαστές σου, ανεξαιρέτως. Σαφώς και δεν πρέπει να φτάνουμε στα άκρα αλλά
  κάποιες απαντήσεις πρέπει να δίνονται. Να ξέρεις πως σε διαβάζω και σχολιάζω ανελλιπώς.
  Ενημερώνομαι για όλα τα θέματα εδώ. Και πάλι Ευχαριστώ! 🙏💙

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μαγγίρα για Παπαδοπούλου – «Απαράδεκτο αυτό που έκανε στη Μαρία, να έστρωναν κόκκινα χαλιά;»

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το βενζινάδικο – Η στιγμή της διαφυγής και πώς αντιδρούν οι αστυνομικοί