Σοκ και οργή προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 19χρονης barwoman από τον 24χρονο barman φίλο της στον Πειραιά, όπως προκύπτουν από την έρευνα της Ασφάλειας.
- Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, τα ξημερώματα το ζευγάρι με καταγωγή από την Αλβανία, επιστρέφοντας από τη δουλειά, άρχισε και πάλι να τσακώνεται.
- Στη συνέχεια, πήρε το όπλο, το έκρυψε στην κατάψυξη και πήγε μόνος του στο Α. Τ Δημοτικού Θεάτρου.
Εκεί, ψύχραιμα, είπε στους αστυνομικούς «Hρθα να παραδοθώ γιατί σκότωσα τη σύντροφό μου μέσα στο διαμέρισμα». Οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οδό Βάμβα και μέσα στο διαμέρισμα, βρήκαν τη 19χρονη στον καναπέ νεκρή με μια σφαίρα στο κεφάλι και το όπλο του εγκλήματος καταχωνιασμένο στην κατάψυξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος είχε εμμονές και ζήλευε παράφορα τη σύντροφό του. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δούλευε σε ένα μπαρ στην Τρούμπα και η 19χρονη εργαζόταν σε νυχτερινό κατάστημα στην Καλλιθέα.