OMGOMG

Δούκισσα Νομικού – «Αποχώρησα από το Πρωινό γιατί έγινε κάτι που με…»

Για την αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή του Ant1 με τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε η Δούκισσα Νομικού στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Σίγουρα για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» δηλώνει η Δούκισσα Νομικού για τη λύση της συνεργασίας της με τον Ant1.

  • Για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση σύντομα, ανέφερε: «Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου» ξεκαθαρίζει η παρουσιάστρια.

Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει βαφτίσει τα παιδιά της από το καλοκαίρι, απλώς προτίμησε να μη δημοσιοποιήσει το γεγονός στα media.

«Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε» ανέφερε η παρουσιάστρια.

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θεσσαλονίκη – Σε γενική επιφυλακή η ΕΛΑΣ. Μυρίζει… μπαρούτι μετά τον θάνατο του 16χρονου

Σοκ στον πολιτικό κόσμο – Νεκρός ο πρώην βουλευτής Σόλων Κασίνης