Βουτιά στο παρελθόν – Οι δυο συναντήσεις Ελένης – Ρούλας στο παρελθόν και η μια κρυφή που έγινε φανερή…

Σαφώς και η τηλεοπτική είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν η τηλεοπτική συνάντηση Μενεγάκη – Κορομηλά. Η οποία έβγαλε και πολλούς τίτλους. Δύο φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο παρουσιάστριες.

  • Η πρώτη ήταν τoν Μάιο του 1996. Μενεγάκη και Κορομηλά συναντήθηκαν στο πλατό του ΑΝΤ1, για τις ανάγκες της εκπομπής «Πρωινός Καφές». Οι δύο παρουσιάστριες συναντήθηκαν τηλεοπτικά για τον εορτασμό των 5 χρόνων της πρωινής εκπομπής «Πρωινός Καφές», η οποία είχε μεγάλη επιτυχία σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης άνω του 50%.

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεκίνησε τον Μάιο του 1991 με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά. Το 1994 η Ρούλα Κορομηλά διέκοψε το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 για να πάει στο MEGA και την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» ανέλαβε για ένα χρόνο (1994-1995) η Πόπη Χατζηδημητρίου. Το 1995 παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη για 10 χρόνια.

  • Συγκεκριμένα, στις 25 Σεπτεμβρίου του 1995 ο Κώστας Καρράς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής την Ελένη Μενεγάκη, που εκείνη την περίοδο πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του σταθμού «Πάτερ Ημών». Ένα καλοκαίρι αργότερα και ενώ συνεχιζόταν η δικαστική διαμάχη Κορομηλά – ΑΝΤ1 η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στο «Μπράβο Ρούλα» στη Σύρο.

Υπάρχει και μια Τρίτη συνάντηση κοινωνικού περιεχόμενου που λίγοι θυμούνται και την ανέσυρα από το αρχείο μου: Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2010 η τότε Διευθύντρια επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Alpha, Έρση Βότση βάπτισε το γιο της στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι και ακολούθησε δεξίωση στη «Γαλάζια Χύτρα» στον Αστέρα.

  • Μεγάλο κοσμικό γεγονός της εποχής και το μόνο που οι δύο παρουσιάστριες που τότε συγκατοικούσαν στον Alpha όχι μόνο συναντήθηκαν αλλά δέχθηκαν και να φωτογραφηθούν μαζί.

One Comment

Leave a Reply
  1. Πολύ ευχάριστη η κουβέντα τους που δεν ήθελες να τελειώσει. Δεν χόρταινες να τις ακούς. ❤🥰

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σοκ και Δέος στο Οpen – Δώδεκα απολύσεις από την εκπομπή της Ταράντου και ακολουθούν και άλλες

Παρασκήνιο – Η καθυστερημένη πρεμιέρα της «Μάγισσας» και οι πιέσεις του Ποφάντη