AngryAngry

Βιασμός 12χρονης – Η απολογία του Ηλία Μίχου. «Η μητέρα μου είπε να σβήσω φωτογραφίες και βίντεο»

Στον Κολωνό η ώρα της απολογίας έφθασε για τους άντρες που ζήτησαν και πήραν πληρώνοντας μάλιστα μέσω εμβάσματος γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης. Είναι άντρες που συνομιλούσαν με το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος προσποιούμενος το κορίτσι.

Ο 53χρονος στην απολογία του στην ανακρίτρια δεν είπε ούτε μία λέξη για τα χρήματα που λάμβανε και τη διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας ανηλίκου. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το παιδί του έστελνε το υλικό. Το κατηγορητήριο όμως εναντίον του είναι σαφές:

«Προμηθεύθηκες, κατείχες και διένειμες υλικό παιδικής πορνογραφίας η δε παραγωγή του υλικού συνδέεται με την εκμετάλλευση της ανάγκης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας του».

Ο Μίχος στην απολογία του ήταν προκλητικός … και είπε μόνο όσα ήθελε .. .Για τα υπόλοιπα …σιωπή. 

«Αποδέχομαι ότι είχα βρεθεί ερωτικά με την ανήλικη. Οι συνευρέσεις μας ήταν με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Πριν αρχίσουμε να συνευρισκόμαστε ερωτικά μου είχε πει ότι συνευρίσκεται με άλλους έναντι αμοιβής και ότι πήγαινε σε ραντεβού και έπαιρνε 50 και 100 ευρώ. Δεν αποδέχομαι το βιασμό. Την ήξερα γιατί ψώνιζε η οικογένειά της στο μαγαζί. Η μητέρα της ψώνιζε στο μαγαζί αλλά άφηνε χρέη. Είχα βάλει τη μητέρα της να δουλεύει σαν καθαρίστρια στο μαγαζί για να καλύψει το χρέος. Με τη μικρή συνευρεθήκαμε 4 με 5 φορές συνολικά από το Μάιο μέχρι και τον Αύγουστο στο μαγαζί και μία φορά στο σπίτι μου. Από την αρχή η μικρή μου έστελνε φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου».

«Τι μου ζήτησε η μητέρα της 12χρονης»

Στην συνέχεια ο Ηλίας Μίχος αναφέρεται στη μητέρα της 12χρονης. Τη στιγμή που απολογείται η μητέρα δεν έχει ακόμη συλληφθεί .

«Η μητέρα της μου είχε πει να σβήσω ότι βίντεο και φωτογραφίες έχω γιατί το έμαθε η θεία της και θα το πει στη γειτονιά. Μάλιστα ζητούσε και από τη σύζυγό μου χρήματα για να μην τα πει όλα στη γειτονιά. Μου ζητούσε 100 ευρώ να τα πηγαίνω σε φάκελο στο φούρνο, για να μην με διασύρει τα οποία και πήγαινα. Έδωσα συνολικά στη μητέρα της 300 ευρώ σε τρεις δόσεις. Η μητέρα της πιστεύω ότι τα ήξερε, γιατί όταν ρώτησα την 12χρονη τι λες στη μητέρα σου όταν γυρνάς το βράδυ στο σπίτι και της δίνεις 50 ευρώ, μου έλεγε ότι έλεγε στη μάνα της ότι φροντίζει μία γιαγιά .»

«Έβαλα κωδικό στο κινητό»

Τα όσα ισχυρίστηκε ο Μίχος στην ανακρίτρια προκάλεσαν εντύπωση. Έφθασε στο σημείο να πει ότι η μικρούλα ξεκλείδωνε το κινητό του, σε μία προσπάθειά του να αποδείξει ότι δεν διαχειριζόταν εκείνος τα προφίλ.

«Έχω μάρτυρα που έχει δει ότι η 12χρονη μου έπαιρνε το κινητό και το είχε συνέχεια στο χέρι της. Κάποια στιγμή λέω τι συμβαίνει, έβαλα κωδικό στο κινητό αλλά το είδε και το ξεκλείδωνε και το χρησιμοποιούσε πάλι. Μετά χρησιμοποιούσε και το σταθερό του μαγαζιού. Είχε ταυτόχρονα και τα δύο κινητά και τα χρησιμοποιούσε.

Μία φορά μέσα στον Ιούλιο μου είπε να της δώσω 10 ευρώ να συμπληρώσει 50 ευρώ γιατί είχε τα 40 ευρώ μόνο επάνω της για να τα δώσει στη μαμά της και να κοιμηθεί σε μία φίλη της.

Μου είπε για αυτά τα 10 ευρώ να σου κάνω ότι θες, αλλά εγώ δεν έκανα τίποτα ούτε έγινε κάτι. Άλλη φορά μου είπε να της δώσω 50 ευρώ, για να τα δώσει στη μητέρα της και να μας αφήσει να βγούμε, αλλά αυτό δεν έγινε. Μου έστελνε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο. Μου έστελνε μηνύματα να πω στη μητέρα της ότι την θέλω στο μαγαζί για δουλειά, για να έρχεται στο μαγαζί γιατί τσακώνονταν συνεχώς με τη μητέρα της .»

Τι είπε για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του

Η μικρούλα από την πρώτη στιγμή των αποκαλύψεων. είπε ότι δεν έλεγε για τον εφιάλτη της καθώς ο Μίχος την απειλούσε με μαχαίρια και όπλα. Σε έρευνα που έγινε τόσο στο σπίτι του όσο και στο μαγαζί του οι αρχές βρήκαν και εντόπισαν: δύο πιστόλια, γεμιστήρες, εκατοντάδες φυσίγγια, μαχαίρια, ξίφη

Ο Μίχος που κατηγορείται επιπλέον για παράνομη οπλοκατοχή ισχυρίστηκε:

«Για το όπλο που βρέθηκε υπάρχει άδεια κυκλοφορίας. Για τα μαχαίρια που βρέθηκαν είμαι συλλέκτης και κατά καιρούς πάω και στο Μοναστηράκι και ψωνίζω διάφορα πράγματα και έρχονται πλανόδιοι στο μαγαζί και μου φέρνουν διάφορα πράγματα. Ένα άλλο όπλο που βρέθηκε μινιατούρα το είχα πάρει από έναν Σύριο, το τύλιξα σε ένα πανί και το είχα ξεχάσει μέσα σε ένα συρτάρι. Είμαι συλλέκτης 32 χρόνια».

Ο Ηλίας Μίχος προφανώς γνωρίζοντας ότι οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους όλα τις συνομιλίες στις εφαρμογές και τα προφίλ που διαχειριζόταν επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής. Ισχυρίστηκε ότι τον Ιωάννη Σοφιανίδη δεν τον γνωρίζει. Στη συνέχεια, μέσα από τη φυλακή, ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει κάποιον από τους άντρες που έχουν συλληφθεί.

Κλείνοντας την απολογία του στις 12 Οκτωβρίου είπε «Κατέστρεψα την οικογένειά μου».

Ούτε μία λέξη ότι κατέστρεψε και εκμεταλλεύθηκε μία παιδική ψυχούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οδηγίες του ΕΟΔΥ για εμβόλιο γρίπης – Ποιοι δεν πρέπει να το κάνουν

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Βροχές και αφρικανική σκόνη από σήμερα