OMGOMG

Βιασμός 12χρονης – Αυτό είναι το δωμάτιο όπου την κακοποιούσαν οι παιδοβιαστές …

Δωμάτιο Airbnb όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στη δυσώδη υπόθεση των Σεπολίων αναγνώρισε η άτυχη μαθήτρια.

 

Σε αυτό το δωμάτιο, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των Σεπολίων, ο 53χρονος οδηγούσε το κορίτσι, με παιδοβιαστές να έχουν κλείσει ραντεβού για 50 έως και 100 ευρώ κάθε φορά.

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι από την τρίτη κατάθεση της ανήλικης, στην οποία αναφέρθηκε μόνο στον οίκο ανοχής, οι αστυνομικοί είχαν στοιχεία ότι υπήρχε και δεύτερος χώρος όπου κλείνονταν τα ραντεβού βιασμού της 12χρονης.

Στην τωρινή φάση της έρευνας, ανακαλύφθηκε αυτός ο χώρος, ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιους και πόσους άντρες είχε συναντήσει η 12χρονη στο Airbnb.

  • Ένα εξαώροφο Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, με την είσοδο της πόρτας να ξεκλειδώνει με κωδικό και τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση της φρίκης, να έχει κάθε φορά το κατάλληλο κλειδί από το διαμέρισμα που είχε κλείσει, για να ξεκλειδώσει και να ξεκινήσει το ίδιο άρρωστο έργο: ο βιασμός της 12χρονης που, όπως έχει παραδεχτεί ο Ηλίας Μίχος από την πρώτη στιγμή, κακοποιούσε κάθε φορά πρώτα εκείνος.

Οι αστυνομικοί δείχνουν στην 12χρονη καρέ όπως αυτά που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Με το κρεβάτι που υπήρχε και την τηλεόραση που ήταν κρεμασμένη σε τοίχο, το μπάνιο του διαμερίσματος, τη μικρή κουζίνα και το υποτυπώδες σαλόνι με τα σκαμπό, δίπλα από τα παράθυρα.

  • Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, η ανήλικη αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το δωμάτιο και είπε ότι τις νύχτες που πήγαινε σε αυτό, την περίμενε κάθε φορά ένας πελάτης, που είχε πληρώσει το αντίτιμο της σεξουαλικής κακοποίησης.

Φθηνότεροι οι τρεις πρώτοι όροφοι

  • Οι τρεις τελευταίοι όροφοι νοικιάζονταν συνήθως σε ανυποψίαστες οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στους 3 πρώτους που ήταν και οι φθηνότεροι, υπήρχαν από δύο διαμερίσματα στον κάθε όροφο, με την 12χρονη να θυμάται και να περιγράφει τα όσα ζούσε από τη στιγμή που έφτανε.

«Ανεβαίναμε από την είσοδο και μετά υπήρχε μια πόρτα. Ο Ηλίας Μίχος είχε ένα κλειδί και την ξεκλείδωνε. Σε εκείνο το δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά», αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη.

  • Η εξώπορτα ανοίγει με κωδικό που έδινε ο υπεύθυνος. Αμέσως μετά η 12χρονη μαζί με τον 53χρονο ανέβαιναν στο διαμέρισμα που είχε συμφωνηθεί. Σε αυτό που λίγο αργότερα έφτανε ο εκάστοτε παιδοβιαστής.

Οι εικόνες και οι εφιαλτικές μνήμες έκαναν κατά διαστήματα την 12χρονη να διακόψει τις περιγραφές της, με λυγμούς. Πλέον μετά τις έρευνες, τις αποκαλύψεις, τον σάλο που προκλήθηκε και την προφυλάκιση της μητέρας της, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι ο δρόμος που υποχρεώθηκε να ανεβαίνει καθημερινά ήταν καταστροφικός για την ίδια.

  • Η μικρή ανέφερε στην τελευταία της κατάθεση, πως τώρα ξέρει πως μια σειρά από κακοί άνθρωποι, όπως ανέφερε, παγίδευσαν τόσο την ίδια όσο και τους ανθρώπους που την αγαπούσαν και την φρόντιζαν πραγματικά.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νεκρή στα 49 της η γνωστή δερματολόγος Ευφημία Καλπαδάκη

Σοκάρει η εικόνα – Πήρε φωτιά το κινητό στην τσέπη 35χρονου