OMGOMG

Ο Πατέρας Αντώνιος έχει άθλια ψυχολογία. Φοβάται τα χειρότερα

Ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται σε φιλικό σπίτι, μαζί με την πρεσβυτέρα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

 • Το ekklisiaonline μίλησε με ιερέα ο οποίος είναι φίλος και πνευματικός του πατέρα Αντωνίου. Αυτός ενημέρωσε πως μένει σε φιλικό σπίτι και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση τόσο αυτός όσο και η πρεσβυτέρα.

 

Ο ίδιος ιερέας πρόσθεσε πως ο πατέρας Αντώνιος λέει σε φιλικό του περιβάλλον «δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό, δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Είναι μια στημένη ιστορία». Το περιβάλλον του φοβάται ακόμα και για τα χειρότερα. Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «Φοβόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα».

Ωστόσο, οι υπάλληλοι της Κιβωτού του Κόσμου δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα. Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μια δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζομένους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτίριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

Στο όνομα της πρεσβυτέρας και της 86χρονης μητέρας του Αντώνιου η Κιβωτός
Παράλληλα, η Οικονομική Αστυνομία εξετάζει από τη Δευτέρα όλα τα οικονομικά στοιχεία της Κιβωτού του Κόσμου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr τα πρώτα ευρήματα από τον έλεγχο στην Κιβωτό του Κόσμου έδειξαν πως πρόκειται για Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), με την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, να κατέχει το 50%, και το υπόλοιπο ποσοστό (50%) να είναι στο όνομα της 86χρονης μητέρας του πατέρα Αντώνιου, η οποία μένει μόνιμα στη Χίο. Η πρεσβυτέρα και η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ήταν οι μόνες που μπορούσαν να σηκώσουν και χρήματα από τους λογαριασμούς.

11 Comments

Leave a Reply
 1. Χωρίς έρευνες και δικαστήρια ξεφτιλίστηκε το ιερό τεκμήριο της αθωότητας.
  Δημόσιος λιθοβολισμός, κανιβαλισμός, τηλεδίκες, ζούγκλα.

 2. Ευτυχώς που υπάρχουν δημοσιογράφοι που χωρίς φόβο βγάζουν όλη την σαπίλα προς τα έξω. Αλλιώς ο κόσμος ακόμα θα κοιμόταν σε πολλές υποθέσεις.

 3. Όλοι οι βιαστές, δολοφόνοι μικρών παιδιών και καταχραστές στο ”ιερό τεκμήριο της αθωότητας” ελπίζουν μήπως και σώσουν το τομάρι τους. Τα μάθαμε πια. Έλεος.

  • 🤢🤮 Ο εμετός σου στα μούτρα σου εσένα. Πώς ξέρεις εσύ τι συνέβη? Έχεις αποδείξεις? Είδες αποδείξεις? Εγώ πιστεύω ότι ο πατήρ είναι αθώος αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και αν τελικά δεν είναι, θα πρέπει να τιμωρηθεί πολύ σκληρά. Πώς θα γίνει αυτό όμως? Με καταγγελίες του καθενός στις εκπομπές? Τότε να βγω εγώ με άλλους πέντε αύριο μεθαύριο σε εκπομπές και να αρχίσω να σε κατηγορώ λέγοντας ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι. Θα είναι σωστό να φας την κατακραυγή του κόσμου χωρίς να έχουν ελεγθεί όσα λέμε για εσένα. Έλεος. Βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει. Αυτό το πράγμα είναι λάθος και παράνομο. Αν ήταν έτσι να βγαίνουμε να κατηγορούμε δημόσια ο ένας τον άλλον χωρίς αποδείξεις και να καίμε μάγισσες στην πυρά. Καλώς ήρθαμε στον μεσαίωνα.

 4. Τα παιδάκια που βασανίστηκαν τόσα χρόνια αναρωτήθηκε ποτέ ο πάτερ πως είναι η ψυχολογία τους;

  • Τεκμήριο της αθωότητας υπάρχει για όλους μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Δεν ξέρουμε αν όντως είναι βασανιστές. Πρέπει να αποδειχθεί από την δικαιοσύνη αυτό.

 5. Είμαι ο πρώτος που πιστεύω στην ενοχή του. Όμως αυτό που γίνεται από τις εκπομπές στα ΜΜΕ δεν είναι σωστό ούτε λογικό. Χωρίς κανονική δίκη γινόμαστε ζούγκλα. Ας αποδειχθεί επίσημα ένοχος και ας τον κρεμάσουμε. Η υπόθεση καλά κάνει και βγαίνει στο φως, άλλο όμως η ενημέρωση και άλλο οι τηλεδίκες, εδώ και τόσες μέρες μάλιστα. Έχει τεράστια διαφορά. Οι δημοσιογράφοι ό,τι τους συμφέρει για τηλεθέαση βγάζουν. Υπάρχει για όλους το ιερό τεκμήριο της αθωότητας αλλιώς θα ήμασταν ζούγκλα. Εγώ έλεγα πάντα πως μου φαίνεται παράξενος αυτός αλλά από την στιγμή που τηλεδικάζεται έτσι, δεν είναι σωστό. Δεν μπορούν να δικάζουν η Στεφανίδου και ο Λιάγκας. Ας βγει επίσημα το πόρισμα από δικαστές και ας τον φάμε όλοι μαζί.

 6. Ρε παιδιά, πηγαίνετε μια βόλτα πίσω στο σχολείο να μάθετε ανάγνωση και κανόνες σεβασμού.
  Διαβάσατε πουθενά για αθωότητα; Καταργήθηκε το τεκμήριο της αθωότητας γράφει. Όλοι έχουν το
  τεκμήριο της αθωότητας αν δεν θέλουμε να ζούμε σε τριτοκοσμική χώρα. Μπορεί ο πάτερ Αντώνιος να
  είναι ένοχος αλλά αυτό πρέπει να αποδειχθεί νόμιμα και δικαστικά. Εσείς που υποστηρίζετε ότι βασάνισε
  παιδιά, πώς το ξέρετε; Έχετε αποδείξεις; Είστε δικαστές; Ή μήπως επειδή σας το είπε ο Εισαγγελάτος;
  Μάθετε επιτέλους να αντιλαμβάνεστε βασικά πράγματα και να φέρεστε λογικά. Για όνομα του Θεού.

 7. Είμαι πρόβατο και βελάζω, πάω όπου μου υποδείξει ο «Βοσκός». Δεν έχω άποψη, δεν έχω γνώμη, δεν έχω δικαιώματα, ζω μόνο να να επιβιώνει ο «Βοσκός». Μπεεεε. Ο «Βοσκός» με ταΐζει σανό. Πρώτα τάισέ με Πισπιρίγκου, μετά 12χρονη, τώρα πατήρ Αντώνιο. Και πόλεμος να γίνεται έξω από το μαντρί και καύσιμα να μην υπάρχουν και χρήματα να μην υπάρχουν και ασφάλεια να μην υπάρχει, εγώ βλέπω μόνο το μαντρί.
  Είμαι κλεισμένος στο μαντρί και κάνω ό,τι μου πει ο «Βοσκός». Έτσι κάνω και έτσι θα κάνω σαν καλό πρόβατο.

 8. Η ασέλγεια και η κακοποίηση πήγαν κουβά. Τώρα, πάνε για τα οικονομικά χωρίς ενδείξεις κακοδιαχείρισης.
  Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που το ίδιο το κράτος συμπεριφέρεται σε μια φιλανθρωπική οργάνωση απάνθρωπα, άθλια, φασιστικά, ρατσιστικά, συνωμοτικά και ανήθικα. Είναι αδιανόητο χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς καμμία καταγγελία να καταπατείται βάναυσα το τεκμήριο της αθωότητας και να θεωρείται από τα ΜΜΕ ύποπτη μια δομή επειδή έχει μόνο και μόνο έναν ιερέα Χριστιανό Ορθόδοξο ως υπεύθυνο. Η Εκκλησία της Ελλάδος είναι υπό διωγμό και το καθεστώς λειτουργεί με όρους μαφίας θέλοντας να ελέγχει όλες τις δωρεές των Ελλήνων.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Κιβωτός του κόσμου” – «O πατέρας Αντώνιος ήταν αλαζόνας, υπερόπτης και νάρκισσος στην αίθουσα»

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – «Δεν είχε σκοπό να σταματήσει ο Αλβανός. Ήθελε να την σκοτώσει»