AngryAngry

Νέα μαρτυρία 19χρονης για την Κιβωτό του Κόσμου- «Ο πατέρας Αντώνιος την πλάκωσε στα χαστούκια»

Μία 19χρονη κοπέλα καταγγέλλει κακοποιητικές συμπεριφορές στο Live News. Άλλο κορίτσι ο πατέρας Αντώνιος το χαστούκισε. Την έβαζαν απομόνωση. Έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Της είπαν ότι αν δεν την αποσύρει θα περάσει άσχημα η ίδια και η αδελφή της.

  • «Ο πατέρας Αντώνιος την πλάκωσε στα χαστούκια»

Για 9 ολόκληρα χρόνια μέσα σε αυτά τα δωμάτια. Από τα 7 μέχρι τα 16 της, όταν μπροστά σε ένα νέο δίλλημα αναγκάστηκε στα σπάσει τα δεσμά. Στα 19 της σήμερα μετά το σάλο που προκάλεσαν οι πρώτες καταγγελίες, συναντάει τον Άγγελο Λαμπίδη και την κάμερα του Live News για να βγάλει από μέσα της, όλα όσα συνεχίζουν να την πνίγουν.

  • Οι σαδιστικές τιμωρίες σε παιδιά, τα χαστούκια και οι απειλές ακόμα και από τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο όπως μας λέει, μαζί με τις ύβρεις και τις προσβολές στοιχειώνουν ακόμα πολλές από τις σκέψεις της. Η βιτρίνα που έβλεπαν οι πάντες στο κτίριο της Κιβωτού στην Κόνιτσα δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Όταν ήμουν Α’ Γυμνασίου ένα βράδυ είχαμε μαζευτεί με τα κορίτσια της δομής και ένα αγόρι, κάτι που δεν επιτρέπεται να έχουν επαφή τα αγόρια με τα κορίτσια, μαθεύτηκε αυτό την επόμενη ημέρα, η τιμωρία που πήραμε είναι να είμαστε τρεις μήνες το καλοκαίρι τιμωρία, κλειδωμένα στο δωμάτιο 3-4 παιδιά» αποκαλύπτει η 19χρονη.

  • Η καταπίεση που κατά διαστήματα γινόταν αφόρητη ξεκίνησε στα 13 της. Οι κατά τα άλλα παιδαγωγοί του οργανισμού άρχισαν να δείχνουν ένα πρόσωπο σκληρό με τιμωρίες άκρως αντιπαιδαγωγικές που βάζουν σε σκέψεις και ήδη βρίσκονται υπό διερεύνηση.

«Ξυπνούσαμε 9 η ώρα το πρωί για να καθαρίσουμε μέχρι τις 9 το βράδυ, κάναμε τρία διαλείμματα συγκεκριμένα για φαγητό και πάλι κλειδωμένα στο δωμάτιο τρώγαμε» συνεχίζει να περιγράφει.

  • Τα παιδιά αρχίζουν να συζητούν μεταξύ τους. Αισθάνονται φόβο και πολλά νιώθουν εγκλωβισμένα. Αναρωτιούνται αν ο πατέρας Αντώνιος γνωρίζει την αλήθεια. Την απάντηση όπως μας λέει η 17χρονη σήμερα, θα την δουν, μπροστά στα μάτια τους.

«Ο πάτερ Αντώνιος είχε σηκώσει χέρι σε μια κοπέλα. Εννοείται πως έκλαψε και εκείνος δεν έδωσε σημασία» αποκαλύπτει η 19χρονη.

  • Τα όσα συμβαίνουν την πνίγουν και κάποια στιγμή αποφασίζει να μιλήσει.

Το κορίτσι που μιλάει στο Live News διαπιστώνει όπως τονίζει στην Αθήνα μια οργάνωση που έχει σαν στόχο τη συγκάλυψη. Η ίδια όπως μας λέει, αναγκάζεται να αποσύρει την καταγγελία.

  • «Με βάζουν κάτω, αρχίζουν να μου φωνάζουν ότι είμαι αχάριστη και δεν καταλαβαίνω όσα μου έχει προσφέρει η δομή και ο πάτερ Αντώνιος και πως εάν δεν αποσύρω την καταγγελία δεν θα ξαναγυρίσω πίσω και δεν θα δω την αδερφή μου» συμπληρώνει.

Η ίδια και τα δύο της αδέρφια αισθάνονται δακτυλοδεικτούμενα. Οι τιμωρίες συνεχίζονται και οι παραστάσεις είναι το ίδιο σκληρές για όλους.

  • Σήμερα μακριά από τη δομή της Κιβωτού στην Κόνιτσα, η 19χρονη έχει κρατήσει τα πάντα. Τα θετικά των πρώτων χρόνων αλλά και τη δύσκολη συνέχεια που ουσιαστικά την έκανε να πάρει το δρόμο της εξόδου.

Η ίδια, τα αδέρφια της που επίσης έχουν φύγει, μαζί με πολλά παιδιά που παραμένουν στη δομή, περιμένουν το αποτέλεσμα της έρευνας. Για τον πατέρα Αντώνιο και ορισμένους από τους στενότερους συνεργάτες του, που συστήνονταν ως παιδαγωγοί.

  • Παρακολουθήστε εδώ όλα όσα δήλωσε η 19χρονη και ειδικά στο τέλος που μιλά για υπερβολές, για τα καλά που έχει κάνει η δομή και όλα αυτά τα λέι μία κοπέλα που έχει υποφέρει!

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πάνος Κιάμος – «Θα με ενοχλούσε πάρα πολύ να βγαίνω έξω και να περνάω απαρατήρητος»

Παρασκευή Κερασιώτη – «Περνάω δύσκολα ψυχολογικά και σωματικά μετά την απώλεια του μπαμπά μου»