«Κιβωτός του Κόσμου» – Ξυλοδαρμοί παιδιών μετά την κλοπή χρηματοκιβωτίου στον Βόλο

Στις δομές της Κιβωτού στον Βόλο, πριν από έναν χρόνο, εκλάπη το χρηματοκιβώτιο. Μέσα υπήρχαν 30.000 ευρώ σε φακέλους και δωροπιταγές για εμπορικά καταστήματα μαζί με δύο χρυσούς σταυρούς.

  • Για την κλοπή είχαν ομολογήσει τότε τρία παιδιά, τα οποία μετά αναίρεσαν όταν έφτασαν στον ανακριτή. Για την υπόθεση αυτή έχει οριστεί δικάσιμος.

Οι αρχικές καταθέσεις στην Αστυνομία υπάρχουν και η τελική απόφαση θα κριθεί στο δικαστήριο στο οποίο θα βρεθούν οι τρεις κατηγορούμενοι.

  • Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του T-live, τα δύο από τα τρία παιδιά παραμένουν στην Κιβωτό, αλλά σε άλλες δομές, ενώ το τρίτο παιδί το οποίο ανέφερε αρχικά ο 19χρονος στην πρώτη καταγγελία, καταθέτει πως έχει κακοποιηθεί και το ίδιο μέσα στις δομές.

Ακολούθησε μια νέα καταγγελία από παιδαγωγό μέσα από την Κιβωτό του Κόσμου για παιδιά, τα οποία ξυλοκοπήθηκαν από ένα μεγαλοστέλεχος της Κιβωτού στην Αθήνα το οποίο είχε βρεθεί δύο φορές στον Βόλο και μετά την κλοπή στο χρηματοκιβώτιο, μία τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και μία πιο πρόσφατα, τον Αύγουστο. Για την καταγγελία περί ξυλοδαρμού κατέθεσαν στην Αστυνομία 11 υπάλληλοι από την Κιβωτό και 5 παιδιά.

  • «Ήταν όλα ιδιαίτερα παιδιά, αλλά εντάξει, ό,τι και να κάνανε, δεν ήταν τρόπος αντιμετώπισης αυτός. Εμείς έχουμε καταθέσει για τα περιστατικά βίας. Εγώ δεν ήμουν στην βάρδια, κάποιοι άλλοι συνάδελφοι όμως είδανε, ειδικά τον έναν μετά τη ληστεία τον είδαν χτυπημένο», αναφέρει ο παιδαγωγός.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δώρο ζωής από την 21χρονη Έμμα – Ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση καρδιάς στη 40χρονη μητέρα

Για πολλά γούστα – Σε αυτό το μαγαζί ορίζεις εσύ την «διασκέδασή»σου…