AngryAngry OMGOMG

«Κιβωτός του Κόσμου» – Καταγγελίες σοκ από 8χρονο – «Με έκλειναν σε κλουβί, με χτυπούσαν»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για κακοποιήσεις σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» από πρώην τροφίμους της Οργάνωσης.
Σοκ προκαλεί η καταγγελία 8χρονου σήμερα αγοριού για τα όσα δεινά έζησε στη δομή του Βόλου.

«Με έκλειναν σε κλουβί»
Ο ίδιος, μιλώντας στο mega περιγράφει:

«Το θυμάμαι το κλουβί. Ήταν για παπαγαλάκια. Με έχουν βάλει στο κλουβί. Με έχει βάλει η κυρία …. Μου έχουν πει ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί, δε θυμάμαι για ποιον λόγο. Είχα μπει πολύ ώρα και μου φώναζε η κυρία και έλεγα… και ήρθε ο αδερφός μου, μου άνοιξε και μου είπε ‘τρέχα’. Έτρεχα, έτρεχα, κρύφτηκα και μετά με ψάχνανε όλοι και δε με βρήκε κανείς. Μετά πήγα εγώ.

»Εμένα η κυρία … με είχε πάρει από το πόδι και με είχε ρίξει κάτω. Από το πάνω κρεβάτι και χτύπησα το κεφάλι μου. Όχι αυστηρή, κακιά. Χτυπούσε. Με έχει χτυπήσει, με γρατζουνούσε στην πλάτη, με έχει χαστουκίσει. Το βράδυ δεν κοιμόμουν, μίλαγα και μετά με γρατζουνούσαν. Της έλεγα ‘πονάω σταμάτα’ και αυτή ούτε χαμπάρι. Μου έλεγε ‘σταμάτα’. Τον γρατζούναγε (τον αδερφό μου) και αυτόν και τον χτυπούσε μπουνιές στο πρόσωπο.

»Τα έχω πει στη μαμά ότι με χτυπούσανε. Της έλεγα ‘θέλω να έρθω σε ‘σένα. Τη μέρα που έφυγα, ένιωσα τέλεια».

«Μου έβαζαν το ίδιο φαγητό»
Όπως λέει ο 8χρονος, τον ανάγκαζαν να τρώει χαλασμένο φαγητό.

«Δε μ ‘άρεσε το φαγητό και μετά άμα δεν το έτρωγα μία φορά, μου το έβαζαν κάθε μέρα, κάθε μέρα. Χαλασμένο. Με αναγκάζανε, να το πετάω και να παίρνω άλλο φαγητό από μέσα, από την κουζίνα. Είχα χάσει πολλά κιλά, ήμουν κόκαλο και πέτσα».

«Μου πήραν τα παιδιά χωρίς λόγο»
Τα όσα σοκαριστικά φέρεται να έχει ζήσει ο 8χρονος ήταν γνωστά στη μητέρα του η οποία έχει κινηθεί νομικά εδώ και καιρό.

«Όταν μου το είπε το παιδί, έπαθα σοκ, δεν ήξερα ποιον να ρωτήσω, πού να αναζητήσω ευθύνες, τι να πω. Ο μικρός με παρακάλεσε να μην πω τίποτα γιατί ‘θα περάσω βασανιστήρια αν πεις κάτι’ μου είπε. Υπήρχαν απειλές, εκβιασμοί, το παιδί ήταν τρομοκρατημένο», λέει η μητέρα του 8χρονου μιλώντας στο MEGA.

«Εκτός από το κλουβί, τον έκλειναν και σε ένα άλλο δωμάτιο που είχε πλυντήρια και στεγνωτήρια, χωρίς φως, νερό, φαγητό. Τον έβαζαν να καθαρίζει αυτόν τον χώρο».

Όπως λέει η ίδια, τα παιδιά της βρέθηκαν στην Οργάνωση από μια ανώνυμη καταγγελία.

«Από ανώνυμη καταγγελία στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ μου πήραν τα παιδιά. Όταν ζήτησα να δω ποιος έχει κάνει την καταγγελία, μου είπαν ότι είναι απόρρητο. Μια κοινωνική λειτουργός και μια ψυχολόγος έκαναν μια έκθεση με ασύστολα ψέματα που έλεγε ότι είμαι ακατάλληλη μητέρα.

»Είναι φριχτό όλο αυτό. Τα παιδιά τα είδε παιδοψυχίατρος και βγήκε μια έκθεση και έγραφε για μια καλή μητέρα, στοργική που αγαπάει και φροντίζει τα παιδιά, ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και ότι έχουν έντονο συναισθηματικό δεσμό μαζί μου. Μετά από αυτήν την έκθεση μου πήραν τα παιδιά χωρίς καν να με ειδοποιήσει κανείς. Τα πήραν από την πίσω πόρτα».

Όπως λέει η ίδια, δέχτηκε απειλές από την ψυχολόγο.

«Με απειλούσαν οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί ότι θα δώσουμε την κόρη σας για υιοθεσία, είναι καταγεγραμμένη αυτή η συνομιλία, δε λέω ψέματα».

«Με πήραν τηλέφωνο & με απείλησαν»
Με την έκταση της υπόθεσης και ολόκληρη τη δημοσιότητα που έχει λάβει, η μητέρα του 8χρονου καταγγέλλει στο MEGA ότι έχει δεχτεί ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο της προσέφεραν ανταλλάγματα για να κρατήσει στο στόμα της κλειστό.

«Με πήραν τηλέφωνο κάποιοι από άγνωστο νούμερο να τους δώσω τα στοιχεία και μου είπαν ότι ο πάτερ έχει μεγάλη επιρροή και ‘δεν μπορείτε να τα βάλατε μαζί του. Θέλετε χρήματα, δουλειά, ακίνητα ό,τι θέλετε αρκεί να μη μιλήσετε’ μου είπαν».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Κιβωτός του Κόσμου” – Κομπόδεμα με πολλά μηδενικά στο όνομα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Πατέρας Αντώνιος και Πρεσβυτέρα – Μαρτυρίες για πολυτελή ζωή – Οι κουρτίνες χιλιάδων ευρώ και οι αντίκες