Γιάννης Βαρδής – «Υπάρχουν γιοι και κόρες καλλιτεχνών που είναι υπερτιμημένοι»

«Έχει ένα δίκιο ο Νίκος Μουρατίδης, συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Υπάρχουν γιοι και κόρες καλλιτεχνών που είναι υπερτιμημένοι και δεν θα έπρεπε να είναι στον χώρο. Ως γιος του Αντώνη Βαρδή έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες. Διαβάζω σχόλια ότι δεν θα έπρεπε να είμαι στον χώρο και ότι δεν αξίζω όσο ο πατέρας μου. Δεν είχα ποτέ ανταγωνιστική σχέση με τον πατέρα μου. Με πήρε στην εταιρεία, μου έδωσε τα καλύτερά του κομμάτια, άρα υπήρχε βοήθεια. Υπάρχουν πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια του και θέλω να τα βγάλω. Υπάρχει μέσα μου ένας φόβος, δεν θέλω να κυκλοφορήσουν και να χαθούν μέσα στο χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, σχετικά με τα παιδιά των καλλιτεχνών που ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους.

  • Ενώ πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πάω στο Survivor γιατί είναι All Star. Κάποια στιγμή μου είχε πει ο Γιώργος Λιανός αν θέλω να πάω».

5 Comments

Leave a Reply
  1. Ήσουν ένα πολύ συμπαθητικό παιδί, χαμηλών τόνων, μέχρι που πέθανε ο υπέροχος πατέρας σου.
    Από εκεί και έπειτα, άρχισες να δείχνεις έναν άλλον εαυτό πιο θυμωμένο και έγινες δικομανής.
    Πάρ’ το αλλιώς και ξαναγίνε ο παλιός καλός σου εαυτός.

  2. Είναι βέβαιο ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή τουλάχιστον ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του τρόπου ζωής που έχει μάθει.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η απάντηση της ΕΡΤ για το Μουντιάλ

Σταματίνα Τσιμτσιλή – «Έζησα το μεγάλο όνειρο χθες, έγινα παρουσιάστρια των Καλλιστείων»