LOLLOL CryCry

Ξεκίνησαν τα όργανα – Η Kορινθίου τα πάει καλά προς το παρόν με τον Λιάγκα αλλά…

Με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε την προσθήκη της Μαρίας Κορινθίου στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, μία εξέλιξη με την οποία ο Γιώργος Λιάγκας νιώθει ξανά δυνατός εντός ΑΝΤ1.

 

  • Και αυτό επειδή είναι 100% δική του επιλογή, σε αντίθεση με τη Δούκισσα Νομικού που του φορέθηκε.

Μαθαίνω πως οι δύο πλευρές συμφωνούν στον πιο βασικό πυλώνα της εκπομπής, ο οποίος είναι τα αργά και σταθερά βήματα.

  • Συγκεκριμένα, η Μαρία θα ξεκινήσει περισσότερο να εστιάζει στα εμπορικά θέματα και βήμα βήμα θα μεγαλώνει ο ρόλος της στην εκπομπή στον gossip σχολιασμό και στις συνεντεύξεις.

 

Και αυτό έχουν συμφωνήσει και οι δύο πλευρές να γίνεται βλέποντας κάθε φορά τις διαθέσεις και τα δεδομένα. 

Πάντως, όσοι ξέρουν τη Μαρία Κορινθίου εκτιμούν πως για να στραβώσει η συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, θα πρέπει εκείνος να την πιέζει να γίνει πιο καυστική στον σχολιασμό, κάτι που εκείνη επιθυμεί να το αποφύγει. Θέλει να λέει την άποψη της, αλλά σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις..

Για να δούμε…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρασκήνιο ΤΩΡΑ – Η διάψευση του ΑΝΤ1 για την Νομικού παρότι η ίδια…

Θρίλερ με τον θάνατο 46χρονου κτηνοτρόφου – Πως βρέθηκε σε χαράδρα 60 μέτρων (βίντεο)