OMGOMG AngryAngry

Βιασμός 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας – Έξαλλη η δικηγόρος της για τη «ερωτική φαντασίωση» με ένστολους

Η δικηγόρος της 19χρονης που κατήγγειλε βιασμό από δύο ειδικούς φρουρούς στο ΑΤ Ομόνοιας, με δήλωσή της, ξεσπά εναντίον όσων υποστήριξαν ότι η εντολέας της είχε… φαντασίωση να πραγματοποιήσει ερωτικές επαφές με ένστολους σε τμήμα.

  • Στη δήλωσή της, η Αλεξάνδρα Κρεμιζά, αναφέρει ως βιαστές τους δύο ειδικούς φρουρούς και μιλά για γελοίους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς από την πλευρά της υπεράσπισης των δύο κατηγορούμενων.

Παράλληλα, αναφέρει τη δική της εκδοχή για το συμβάν και τονίζει ότι αναμένει τη δικαίωση στις δικαστικές αίθουσες.

  • Η δήλωση της δικηγόρου της 19χρονης

Για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης

  • Οι βιαστές (ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ), διά στόματος των πληρεξουσίων δικηγόρων τους και των δηλώσεών τους στα ΜΜΕ, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα κατασυκοφάντησης και σπίλωσης της τιμής, της υπόληψης και της εν γένει προσωπικότητας της 19χρονης φοιτήτριας που βίασαν μέσα στο Α.Τ. Ομονοίας την 11/10/2022.

Η 19χρονη μετά τον ομαδικό βιασμό της, με την αποδεδειγμένα σοβαρή σωματική και ψυχική βλάβη που αυτή υπέστη, «μετατράπηκε» για τις ανάγκες της υπεράσπισης των δραστών, αλλά κυρίως για την υποβάθμιση της τραγικής, πρωτοφανούς (όσον αφορά τους δράστες και τον χώρο) ποινικά κολάσιμης πράξης, σε γυναίκα που δήθεν επιζητούσε να γνωριστεί για να συνευρεθεί μαζί τους, στη συνέχεια τους «παρέσυρε» στο Α.Τ. Ομόνοιας, που η ίδια είχε επιλέξει !!, όπου τελικά πέτυχε να ζήσει τη «φαντασίωσή της», που τόσο επιθυμούσε!!

  • Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα παραπάνω αφού οι δράστες επικαλούμενοι την ιδιότητά τους ως «φυλάκων» της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της κοινωνίας, όπως μετ’ επιτάσεως της επαναλάμβαναν, την έκαναν να νιώσει ασφαλής και την προσέλκυσαν στο Α.Τ. Ομόνοιας, στο οποίο δήθεν θα την ξεναγούσαν. Η 19χρονη ποτέ της δεν διανοήθηκε ότι θα ακολουθούσαν τα όσα έπραξαν εις βάρος της μέσα στον χώρο του Α.Τ. Ομόνοιας.

Η υπόθεση αυτή μόλις ξεκίνησε, η κοινή γνώμη, οι καθημερινοί άνθρωποι, η κοινωνία μας, αντιλαμβάνονται απολύτως τι συνέβη, συμπαρίστανται στο θύμα, γελούν και αγανακτούν με τους γελοίους και συκοφαντικούς αυτούς ισχυρισμούς και αναμένουν την απόδοση δικαιοσύνης στις δικαστικές αίθουσες.

One Comment

Leave a Reply
  1. Εφόσον οι νομοι επιτρέπουν αυτά τα απαράδεκτα σχόλια και δεν υπάρχουν κυρώσεις για κάποιον που προσβάλει με αυτό τον τρόπο μια γυναικα (έχει πει και για άλλες χειρότερα) αντίθετα ο ίδιος έχει το δικαίωμα να κάνει μηνύσεις και να φιμώνει οποιον τολμήσει να πει την γνώμη του για τους δικούς του πελάτες και το σύστημα τον καλύπτει, καλά να πάθετε όλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μιχάλης Αεράκης – «Δεν επιτρέπεται να πω στην τηλεόραση τι δουλειές έκανα εν αγνοία μου»

Θοδωρής Αθερίδης – «Πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα στη ζωή μου»