OMGOMG

Πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Αντιμέτωπος με 4 καταγγελίες βιασμού ανήλικων κοριτσιών

Έχοντας στην… πλάτη του 12 ετών ποινή κάθειρξης για την σεξουαλική κακοποίηση μίας 6χρονης – εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό – ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και για τη δεύτερη υπόθεση που κατηγορείται.

  • Πρόκειται όπως έγραψε το dikastiko για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης άλλων 4 ανήλικων την περίοδο 2007- 2015.

Όπως προκύπτει μέσα από τις καταθέσεις των θυμάτων αλλά και άλλων μαρτύρων, ο 69χρονος μουσικός, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς των ανήλικων, πιστεύοντας ότι τα αγαπούσε και τα πρόσεχε, ικανοποιούσε πάνω στα παιδικά κορμάκια τους τις αρρωστημένες ορέξεις του επί σειρά ετών. Μέχρι που αυτά βρήκαν το κουράγιο και περιέγραψαν τι τους έκανε.

  • Οι περιγραφές είναι συγκλονιστικές, με τις τότε ανήλικες να βρίσκουν τώρα το θάρρος να αποκαλύψουν όσα συνέβαιναν. «Όπως τελικά προέκυψε, ο λόγος που ο κατηγορούμενος επιδίωκε να βρίσκεται κοντά σε ανήλικα κορίτσια, δεν ήταν τα υγιή συναισθήματα αγάπης, τρυφερότητας και προστατευτικότητας που μπορεί να τρέφει ένας ενήλικος για τα παιδιά, αλλά, αντιθέτως, στόχος του ήταν να δημιουργήσει τις ευκαιρίες εκείνες που θα του επέτρεπαν να ενεργεί σε βάρος τους πράξεις που διήγειραν και ικανοποιούσαν την γενετήσια ορμή και επιθυμία του, δίχως να γίνεται αντιληπτός ή να κινεί υποψίες» αναφέρεται από τις δικαστικές αρχές.

Πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ: Αρνείται τις κατηγορίες

  • Ο κατηγορούμενος συνήθιζε να περνά τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια του σε κάμπινγκ. Και συγκεκριμένα από το 2007 έως το 2015 σε δύο κάμπινγκ του νομού Ηλείας. «Σε αυτούς τους χώρους, ο κατηγορούμενος, όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω των συνθηκών διαβίωσης που επικρατούν στα κάμπινγκ, έκανε καθημερινά παρέα με διάφορους ανθρώπους, με πολλούς από τους οποίους, μάλιστα, συναντιόντουσαν κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεταξύ τους σχέση εμπιστοσύνης… Οι επαφές του με τα παιδιά, που ήταν κυρίως κορίτσια, ήταν δημόσιες και είχαν την έγκριση των γονέων τους, λόγω ακριβώς της σχέσης εμπιστοσύνης που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους» τονίζεται.

Ο ίδιος αρνείται όσα του αποδίδονται διατεινόμενος ότι επρόκειτο για τυχαία αγγίγματα, που τα θύματα παρεξήγησαν. Όπως, όμως, αναφέρεται και στην εισαγγελική πρόταση, «οι καταγγελίες σε βάρος του είναι πολλές και, μάλιστα, συγκλίνουσες μεταξύ τους, οι οποίες δεν προέρχονται μόνο από τα ανήλικα θύματα αλλά κι από τρίτους ενήλικες, τους γονείς των παιδιών, που υπήρξαν μάρτυρες περιστατικών, τα οποία όμως τότε, λόγω της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του, δεν μπόρεσαν να ερμηνεύσουν σωστά και να αντιδράσουν ανάλογα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Greenpeace ανακοίνωσε – «Η ανακύκλωση πλαστικών έχει αποτύχει»

Νικηφόρος – Κατσαφάδου. Παθιασμένος έρωτας με πολλά “Βογγητά” στη Θεσσαλονίκη…