Παραδόθηκε στους δυο γιους του Τράγκα και στην Καρρά η απογραφή της περιουσίας του

Στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου είχαν κληθεί να παρευρεθούν σήμερα το πρωί οι δυο γιοι (Γιάννης και Φρέντυ) και η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, για να λάβουν την απογραφή της κληρονομιάς του δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή τον περσινό Δεκέμβριο.

  • Στη δικαστική αιθουσα βρέθηκε μόνο ο Γιάννης Τράγκας ο οποίος έχει κάνει και αποδοχή της περιουσίας του πατέρα του, ο οποίος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου για τη σχέση του με τον αδερφό του και τη Μαρία Καρρά.
  • Από την πλευρά του, ο Φρέντυ Τράγκας που έχει αποποιηθεί την κληρονομιά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Θέμη Σοφό ο οποίος έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, τονίζοντας πως «ο Φρέντυ αποποιήθηκε την κληρονομιά και δεν ζητά τίποτα».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Μαρία Καρρά, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, κ. Θεόδωρο Μαντά, ενώ έχουν οριστεί εκ νέου πραγματογνώμονες.

  • «Κατόπιν της δήλωσης αποποίησης της περιουσίας του πατέρα του, τόσο στην Ελληνική Δημοκρατία και στο Πριγκιπάτο του Μονακό με όλους τους νόμιμους τύπους, ο Φρέντυ πλέον έχει αποπιηθεί ολη την περιουσία από οπουδήποτε κι αν προέρχεται αυτή, κάτι που δηλώσαμε και στο δικαστήριο. Η παραίτηση και η αποδοχή είναι δυο πράξεις νομικές.

 

Η αποδοχή έχει ένα πλεονέκτημα, το ευεργέτημα της απογραφής, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον κληρονόμο να καλέσει όποιους πιστωτές να ικανοποιηθούν από την κληρονομιαία περιουσία χωρίς τη συμμετοχή της προσωπικής του περιουσίας σε αυτό.

Αυτό αφορά, ωστόσο, τους κληρονόμους που την αποδέχονται. Έχουμε δηλώσει καθολική αποποίηση, ο Φρέντυ αποξενώθηκε, οτιδήποτε υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει περιέρχεται στους έτετους κληρονόμους. Ο Φρέντυ έχει την ευχαρίστηση και χαρά να μην λάβει τίποτα απο τον πατέρα του» ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Σοφός.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ξέσπασε με γαλλικά στον πατέρα του – «Είσαι μαλ…ας»

Υπόθεση Πάτση – Παρέμβαση οικονομικού εισαγγελέα για πιθανό ξέπλυμα χρήματος