Καθοριστικός θα είναι ο Δεκέμβριος στον ΑΝΤ1 για την πορεία του καναλιού το επόμενο διάστημα. Ο Θοδωρής Κυριακού είναι στα «κάγκελα» βλέποντας το ιστορικό αυτό κανάλι να βρίσκεται τις περισσότερες μέρες στην τρίτη θέση κάτω από τον ALPHA και το Mega. Αναζητά ευθύνες και ήδη η πρώτη εξέλιξη ήταν η απομάκρυνση της Στέλλας Λίτου και έπεται συνέχεια.
Υπάρχουν γκρίνιες και ευθύνες που ζητά και στο Βυζάντιο στο Μαρούσι αυτό που κάνουν τα στελέχη είναι να κατηγορεί ο ένας τον άλλον.
- Ποιος ευθύνεται για τη διαχείριση της πρωινής ζώνης με το επικοινωνιακό «βατερλώ» με τη Δούκισσα Νομικού;
- Γιατί η prime time έχει τόσα κενά στο πρόγραμμα σε μέρες που το κανάλι θα μπορούσε να «χτυπά» δυνατά, όπως η Πέμπτη, η Παρασκευή και η Κυριακή;
- Γιατί το κανάλι έχει εγκαταλείψει την απογευματινή του ζώνη ανάμεσα σε Μακρυπούλια και Σεφερλή;
- Γιατί το Σαββατοκύριακο μοιάζει το κανάλι να παίρνει ρεπό;
- Ποσό όλα τα παραπάνω θα μειώσουν τα έσοδα μιας πολύ δύσκολης χρονιάς; Αυτής που έρχεται;
Είναι μερικά από τα ζητήματα που ο Θοδωρής Κυριακού επιθυμεί να επιλύσει…και μαθαίνω πώς θα προβεί σε αλλαγές άμεσα.
Πυγμη χρειαζεται και ο Κυριακου δεν την εχει , σε αντιθεση με τον πατερα του. Οταν πχ αφησε τοσα χρονια να κατρακυλαει το πρωινο του με την Σκορδα , ηταν μια προσωπικη ηττα για αυτον. Οταν κανει στην Νομικου τριετες συμβολαιο ενω ξερει για ποια μιλαμε, οταν την επιβαλλει με το ζορι στον Λιαγκα και πολλα αλλα
Υπολογίστε κ το Βατερλώ Φαίη Μαυραγάνη που κάνει 10-11% ενώ στο μικρό όπεν του μέσου όρου 5% ήταν πρώτη στη ζώνη της με 14-15% . Αυτό γιατί δε το λέτε? Κάνει η Ρεβη 9% στο όπεν με μηδέν στήριξη κ μέσα και η Μαυραγάνη στον Αντ1 κάνει 11%.
🙂
Στον ΑΝΤ1 έχει μαζευτεί, σε επιτελικό επίπεδο, η σάρα και η μάρα. Ας τα λουστούνε τώρα
Επειδή αναφέρεις τον Μίνωα, απλά ο λιάγκας δεν θα περνούσε ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο του ΑΝΤΕΝΝΑ αν ήταν ο Μίνωας στο τιμόνι. Η σοβαρότητα του σταθμού τότε στο πρόγραμμα είναι η μέρα με τη νύχτα με το σήμερα σουργελιστάν.