Είναι οριστικό – Στις 6 Μαΐου 2023 η στέψη του Καρόλου

Στις 6 Μαΐου 2023 θα στεφθεί βασιλιάς ο Κάρολος, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι. Ένα από τα άτομα που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην οργάνωση της τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου είναι ο γιος του και διάδοχος, πρίγκιπας Γουίλιαμ.

  • Η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου θα γίνει με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, ωστόσο -όπως είχε αποκαλύψει η “Daily Mail” θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές.

Η «Operation Golden Orb» (Επιχείρηση Χρυσή Σφαίρα) προβλέπει ότι η τελετή στέψης του νέου βασιλιά της Βρετανίας θα μειωθεί δραματικά σε διάρκεια. Η τελετή για τη βασίλισσα Ελισάβετ διήρκεσε πάνω από 3 ώρες και η τωρινή πρόκειται να διαρκέσει λίγο παραπάνω από 1 ώρα.

  • Μάλιστα, δραματική θα είναι και η μείωση της λίστας των καλεσμένων, αφού η αρχική προέβλεπε 8.000 προσκλήσεις και η DailyMail αναφέρει ότι η τωρινή δεν θα ξεπερνάει τους 2.000, με εκατοντάδες ευγενείς και ηγέτες άλλων κρατών να μην δίνουν το παρών.

Επιπλέον, το dress code θα είναι τόσο αυστηρό, με τους περισσότερους να αναμένεται να φορέσουν απλά κοστούμια και όχι επίσημες στολές.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλέξης Κούγιας – Fake news οι διαρροές από την κατάθεση Πισπιρίγκου. Έρχονται μηνύσεις σε δημοσιογράφους

Έρχονται πρόστιμα στους κατόχους πειρατικού τηλεοπτικού περιεχομένου