Χαμός με Κανάκη και Αρναούτογλου στον Αντ1 – Έρχεται ο ένας φεύγει ο άλλος και «τούμπαλιν»

Έχει μεγάλο “κενό” στον φετινό προγραμματισμό του ο τηλεοπτικός Σταθμός Αντ1. Τα στελέχη του προγράμματος τα έχουν κάνει “κουλουβάχατα” και συνεχίζουν την ίδια λογική με την περσινή.
Θυμόσαστε τι συνέβη με τον “Ήλιο”;  Θυμάστε εκείνη την σειρά του ΑΝΤ1, την καθημερινή που ξεκίνησε με πολύ καλά νούμερα και μετά της αλλάξανε μέρα και ώρα προβολής με αποτέλεσμα να φτάσει στο 5%; Ακόμη θυμάμαι τις φορές που άλλαξαν ημέρα και ώρα. Είχα μετρήσει πέντε.
  • Πάμε στα φετινά. Ο “Μαέστρος Ποφάντης” – λέμε και κάνα χωρατό να γελάσουμε – ακολουθεί την ίδια τακτική με τους “Ράδιο Αρβύλα” και τον “Εκατομμυριούχο”. Όπως σας έγραψα απο μέρες…  ο Αρναούτογλου σταμάτησε καθώς σε λίγες ώρες κάνει πρεμιέρα ο Κανάκης με την ομάδα του.

Σε ένα μήνα περίπου όμως θα δώσει πάλι τη σκυτάλη στον Αρναούτογλου ο οποίος θα συνεχίσει κανονικά τον Νοέμβριο και μετά τα Χριστούγεννα, ο “Γκεό” θα δώσει πίσω την σκυτάλη στον Κανάκη.

 

Οι «Αρβύλες» θα συνεχίσουν μέχρι την Άνοιξη και θα πουν νωρίς καλό καλοκαίρι για να συνεχίσει και πάλι ο Αρναούτογλου. Καταλάβατε; Ή θέλετε να τα ξαναγράψω; Μεγάλη περιέργεια πάντως έχω να δω αυτές οι συνεχόμενες αλλαγές πόσο θα ευνοήσουν και τις δυο εκπομπές και πόσο θα επηρεάσουν τα πρόσωπα. Γιατί ούτε ο ένας ούτε και ο άλλος το κρατούν το στοματάκι τους κλειστό.

One Comment

Leave a Reply
  1. Αρναούτογλου σε βλεπουμε να ξαναπαίρνεις το slot με το τηλεπαιχνίδι όταν βγάλεις το ΟΓΛΟΥ από το επίθετο σου.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Βιασμός 12χρονης- Ο 36χρονος δούλευε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για 10 χρόνια

Βιασμός 12χρονης- Δείτε τον . Αυτός είναι ο πατέρας του Μίχου…