OMGOMG

Οι πολλές αντιφάσεις στην άγρια δολοφονία του Αναγνωστόπουλου… δείχνουν τον φονιά του

Η στυγερή δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία συνεχίζει να κρατά ανάστατη την Ηλεία. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, εμφανίζονται πεπεισμένοι πως θα λύσουν τους γρίφους που κρύβει το στυγερό έγκλημα…

  • Μίσος και απίστευτη αγριότητα. Ο δολοφόνος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σκότωσε το θύμα χτυπώντας τον 40 φορές. Παραμένει έως τώρα ασύλληπτος, αλλά η αστυνομία ήδη έχει εστιάσει σε δύο πρόσωπα τα οποία θεωρεί ως βασικούς υπόπτους.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας όταν ο ένας από τους τρεις αδελφούς του θύματος τον βρήκε νεκρό στο πάτωμα του σπιτιού του μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο 68χρονος, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έφερε 40 τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και τον αυχένα, ενώ δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης, γεγονός που δείχνει ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε, πιθανότατα γιατί γνώριζε τον δολοφόνο του και δεν περίμενε να του επιτεθεί με τέτοια αγριότητα.

  • Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος δεν βρήκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, ενώ δεν είχαν αφαιρεθεί πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο πρόσωπα που κατέθεσαν στις αρχές υπέπεσαν σε αντιφάσεις για τις συνθήκες θανάτου του επιχειρηματία, ενώ ο ένας εξ αυτών φαίνεται πως έχει κάνει ένα μοιραίο λάθος, καθοριστικό για την έκβαση της υπόθεσης, στην προσπάθειά του να παραπλανήσει τις Αρχές.
  • Έμπειροι αξιωματικοί – και όχι μόνο – που βρέθηκαν στο σημείο, πιστεύουν πως οι σχετικά λίγες κηλίδες αίματος που βρέθηκαν δίπλα από το κρεβάτι όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του Μπάμπη, δεν ανταποκρίνονται στον αριθμό αλλά και στο μένος των χτυπημάτων που δέχθηκε.
    Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την εικόνα της σορού του άτυχου άνδρα η οποία ήταν αρκετά επιμελημένη και εκ πρώτης όψεως δεν παρέπεμπε σε δολοφονία, οδηγούν στο συμπέρασμα, πως ο δράστης ή οι δράστες της στυγερής δολοφονίας μετά την αποτρόπαια πράξη τους, προσπάθησαν να καθαρίσουν τα αίματα αλλά και να σβήσουν όλα τα υπόλοιπα ίχνη, προκειμένου ο θάνατος του 68χρονου να μοιάζει ως αυτοκτονία.

Εν τω μεταξύ σήμερα στις 11:00 το πρωί θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Εφύρα η κηδεία του. Τον άτυχο άνδρα θα οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία, αδέρφια, ανίψια και λοιποί συγγενείς και φίλοι από το χωριό αφού ο 68χρονος ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός και χωρίς έχθρες.

  • Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά από τις σπουδές του στην Γαλλία, βρέθηκε στην Σουηδία όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά. Εκεί είχε ένα τροχαίο και μετά από λίγο καιρό συνταξιοδοτήθηκε και επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο εκλιπών ήταν αυτάρκης, και όπως χαρακτηριστικά, δήλωσαν όσοι τον γνώριζαν δεν είχε ανάγκη από κανέναν αφού εκτός των άλλων λάμβανε δύο συντάξεις: Μία από την Ελλάδα και μία από τη Σουηδία, όπου είχε εργαστεί ως αρχιτέκτονας για πολλά χρόνια.

Δείτε τις εικόνες πατώντας εδώ

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Απίστευτο σκηνικό στην Ακαδημίας – Ο ντελιβεράς είδε τους κλέφτες να πηδούν από όροφο

Ο “Σασμός” προκαλεί σεισμό στο Prime Time – Το μυστικό του Κόμπου