OMGOMG

Νέα ανακοίνωση της Αllou Fun Park και απαντήσεις στον τεχνικό σύμβουλο των θυμάτων – «Δεν έγινε καμία παρέμβαση μετά…»

Η Allou Fun Park – με νέα ανακοίνωσή της – διευκρινίζει πως δεν έγινε καμία παρέμβαση ή επίσκευη στο παιχνίδι «La Isla» έπειτα από το σοβαρό ατύχημα, που οδήγησε στον τραυματισμό 4 ατόμων.

Η νέα δήλωση δια μέσω του Μιχάλη Δημητρακόπουλου γίνεται έπειτα από τα ερωτηματικά του πραγματογνώμονα και τεχνικού συμβούλου που έχει διορίσει η πλευρά των τραυματιών, αναφορικά με ένα εξάρτημα το οποίο φέρει το «La Isla» και φέρεται να είναι καινούριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Λακαφώσης ζήτησε απαντήσεις για το αν το καινούριο εξάρτημα τοποθετήθηκε στο παιχνίδι πριν ή μετά το ατύχημα, ενώ έθεσε και το ζήτημα ενδεχόμενης παραβίασης του χώρου του ατυχήματος ο οποίος είχε σφραγιστεί από την αστυνομία μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Αllou! Fun Park, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Με το παρόν επιβεβαιώνουμε ότι ουδέποτε παραβιάσαμε τη σφράγιση του χώρου του παιγνίου αναψυχής, που έγινε το πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου η πιστοποιημένη εταιρεία ελέγχου της ορθής λειτουργίας των παιγνίων εξέτασε ΜΟΝΟ τη λειτουργικότητα του άνω παιγνίου, ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα και την αρμοδιότητα να κάνει επισκευές ή επεμβάσεις επί των παιγνίων.

Ακολούθως, τις μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας εκδόθηκε εισαγγελική εντολή για σφράγιση του χώρου. Οι τηλεοπτικές δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου του τραυματισθέντος – εκτός του ότι παραβιάζουν το απόρρητο της προανάκρισης – δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβαν χώρα επιδιορθώσεις επί του συγκεκριμένου παιγνίου ΜΕΤΑ το ατύχημα. Υπάρχουν τιμολόγια και άλλα έγγραφα, που τεκμηριώνουν ότι οι επισκευές έγιναν μήνες ΠΡΙΝ – όπως γίνονται σε όλα τα παίγνια μας- γιατί θέλουμε τα πάντα να λειτουργούν με απόλυτη ασφάλεια για τους επισκέπτες μας.

Εξίσου ψευδές είναι ότι υπάρχει φωτογράφος ή φωτογραφική κάμερα αυτόματης λήψης, που έχει απαθανατίσει το συμβάν καθώς η συνεργασία με το φωτογράφο που διέθετε τον ανωτέρω εξοπλισμό, έχει διακοπεί από τον Οκτώβριο του 2021. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ούτε φωτογραφίες, ούτε βιντεοληπτικές κάμερες, ώστε να έχουμε σαφή εικόνα της αλήθειας.

Το πάρκο ελέγχεται συνεχώς από τις αρμόδιες αρχές για την ορθή λειτουργία των παιγνίων αναψυχής κι εδώ και 20 χρόνια δεν έχει συμβεί το παραμικρό ατύχημα. Στο πάρκο απασχολούνται 250 εργαζόμενοι με ευσυνειδησία. Οι άδικες επιθέσεις των τελευταίων ημέρων διαμορφώνουν ένα αρνητικό και δυσφημιστικό κλίμα για την επιχείρηση. Συνιστούμε αυτοσυγκράτηση και αναμονή των πορισμάτων των πραγματογνωμόνων.

Τέλος, ΔΕΝ επιδιώκουμε την αντιδικία με τους τραυματισθέντες. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έχει μιλήσει με τον πληρεξούσιο δικηγόρο των τραυματισθέντων, κ. Βασίλη Καπερνάρο, και τον έχει ενημερώσει ότι είμαστε δίπλα τους και όχι απέναντί τους.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κώστας Αντετοκούνμπο – Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του

Δείτε την – Αυτοκτόνησε παρουσιάστρια όταν βρήκε γυναικείο εσώρουχο στο…