AngryAngry OMGOMG

Έσκασε ΤΩΡΑ – Αθώα για το κακούργημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πρόκειται για τη μήνυση του Καλλίτση κατά της Έλενας Χριστοπούλου, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, της μητέρας της πρώτης και μιας φίλης της γνωστής booker. Σε αυτή ο γνωστός κομμωτής κατηγορούσε τις πέντε γυναίκες για απόπειρα κακουργηματικής απάτης και ψευδείς ένορκες καταθέσεις.

 

  • Όμως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με το βούλευμα του αθώωσε και τις πέντε κυρίες τις οποίες υπερασπίστηκαν οι δικηγόροι Χριστίνα Αγορογιάννη και Ηλίας Λάρδας από όλες τις κατηγορίες. Η Έλενα Χριστοπούλου μιλώντας για την απόφαση επισήμανε: «Από το έτος 2017 όπου ξεκίνησε η θλιβερή αντιδικία μου με τον πρώην σύζυγο μου κ. Καλλίτση, ακολούθησα απαρέγκλιτα την απόφαση μου να σεβαστώ απόλυτα την κρίση των Ελληνικών Δικαστηρίων και να αποφύγω την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση του συνεχιζόμενου δικαστικού αγώνα μας, αφού θεωρούσα και θεωρώ ότι αφορά μόνο στα εμπλεκόμενα πρόσωπα και κανέναν άλλο. Το ίδιο ακριβώς έπραξαν και οι μάρτυρες μου, οι οποίες επειδή κατέθεσαν υπέρ μου στον δικαστικό αυτό αγώνα μηνύθηκαν αδίκως από τον κ. Καλλίτση”.

 

Στη συνέχεια της δήλωσης της η γνωστή booker αναφέρεται στην τακτική που επέλεξε ο πρώην σύζυγος της τονίζοντας: «Σε αντίθεση με εμένα και τις μάρτυρές μου, η πλευρά του κ. Καλλίτση επέλεξε συνειδητά και μεθοδευμένα τη δημιουργία αρνητικών σε βάρος μας εντυπώσεων με συνεχείς δημοσιεύσεις της κάθε δικονομικής εξέλιξης, συνοδευόμενες από αρνητικά και απαξιωτικά σχόλια και προοικονομίες της δικαστικής εξέλιξης της υπόθεσης, φυσικά πάντα σε βάρος εμού και των μαρτύρων μου. Αντιθέτως εμείς όχι μόνο δεν πράξαμε με τον ίδιο τρόπο αλλά εγώ συγκεκριμένα δεν προέβαλα ούτε τις δικαστικές αποφάσεις που με δικαίωσαν! Δηλαδή : 1) την απόφαση διαζυγίου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έλυσε τον γάμο μου με τον κ. Καλλίτση με δική του αποκλειστική υπαιτιότητα, 2) την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την υπόθεση των χρημάτων και κοσμημάτων μου κλπ., η οποία δέχθηκε ότι ο κ. Καλλίτσης οφείλει να μου καταβάλει το συνολικό ποσό των 90.000 ευρώ (50.000 ευρώ για τα χρήματα που μου παρακρατά, 35.000 ευρώ για τα κοσμήματά μου και τις λίρες Αγγλίας που ομοίως μου παρακρατά και 5.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης) και 3) Την εισαγγελική διάταξη της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών που απέρριψε αρχικά τη μήνυση του κ. Καλλίτση ως αβάσιμη».

Και καταλήγει:

«Εν τέλει, επί της μηνύσεως που είχε ασκήσει ο κ. Καλλίτσης σε βάρος εμού και των μαρτύρων μου που κατέθεσαν την αλήθεια που γνώριζαν, με την οποία κατηγορούσε εμένα για δήθεν ηθική αυτουργία στις καταθέσεις των μαρτύρων μου και επιπλέον για απόπειρα απάτης στο δικαστήριο σε βαθμό κακουργήματος, τις δε μάρτυρές μου ότι δήθεν έδωσαν ψευδείς ένορκες καταθέσεις αναφορικά με την υπόθεση των χρημάτων και κοσμημάτων κλπ και παρά τις επί 3 και πλέον χρόνια κοπιώδεις προσπάθειες του αντιδίκου να παραπεμφθούμε στο δικαστήριο/ακροατήριο, η Δικαιοσύνη απεφάνθη δίνοντας του μία ηχηρή απάντηση. Συγκεκριμένα, με το με αριθμό 1529/2022 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών η Δικαιοσύνη απάλλαξε όλες τις κατηγορούμενες (σ.σ εμένα, τη μητέρα μου και τις κ.κ Κοκολάκη, Παπαγεωργίου και Ηλιάκη) από τις ανωτέρω κατηγορίες. Αυτονόητο είναι πως αναφορικά με το αστικό σκέλος της υπόθεσης, θα προχωρήσω άμεσα στην άσκηση του προβλεπόμενου από το νόμο ένδικου βοηθήματος- αίτηση αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου- δεδομένου ότι το Εφετείο Αθηνών, έχοντας εκδικάσει την έφεση του κ. Καλλίτση στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 εξέδωσε μόλις πρόσφατα την απόφασή του, με την οποία ανατράπηκε η πρωτόδικη απόφαση που με είχε δικαιώσει, χωρίς όμως να είναι αντικειμενικά σε θέση λάβει υπόψη του το απαλλακτικό βούλευμα το οποίο δημοσιεύθηκε μεταγενέστερα».

2 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τρία χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο τα ελληνικά κουπιά στο Ευρωπαϊκό U23

Μερομήνια για χειμώνα – Κρύος ο καιρός με χιόνια σε όλη τη χώρα και έντονα φαινόμενα