«Μάγισσα» – Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς- υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» με την Έλλη Τρίγγου στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο προγραμματισμός του καναλιού θέλει το φιλόδοξο αυτό σήριαλ να κάνει πρεμιέρα λίγο πριν την αλλαγή του έτους, όπως συμβαίνει δηλαδή τα τελευταία δύο χρόνια με το «Survivor».

  • Οι κάμερες έπιασαν δουλειά με τα πρώτα γυρίσματα για την «Μάγισσα» να γίνονται στη Μάνη. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο έμπειρος Λευτέρης Χαρίτος. H ολοκαίνουρια αυτή ιστορία που φέρει τις υπογραφές της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη – του αγαπημένου συγγραφικού δίδυμου των Άγριων Μελισσών – διαδραματίζεται το 1818, στην προεπαναστατική Ελλάδα, την περίοδο δηλαδή που οι Έλληνες ετοιμάζονται για την μεγάλη επανάσταση.
  • Δύο οικογένειες στη Μάνη βρίσκονται αντιμέτωπες εξαιτίας μιας μεγάλης βεντέτας. Προκειμένου να ενωθούν, για χάρη του μεγάλου αγώνα που ετοιμάζεται στη χώρα, συνάπτουν έναν γάμο μεταξύ των παιδιών τους. Από αυτόν τον γάμο γεννιέται ένα μικρό αγοράκι, το οποίο και χάνεται ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.Η υπηρέτρια της μίας οικογένειας, την οποία θα υποδυθεί η Έλλη Τρίγγου, βλέπει ένα όραμα πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Ενημερώνει την οικογένεια και όλοι τρέχουν προς το μέρος που είδε στα μάτια της η υπηρέτρια. Ξάφνου, μέσα στο ποτάμι, εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια συλλαμβάνεται και κατηγορείται για τον πνιγμό του βρέφους.

Μετά από στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά της, αφήνεται ελεύθερη, με το μεγάλο μαρτύριο να ξεκινά για την ίδια. Είναι πράγματι Μάγισσα; Στη νέα αυτή σειρά εκτός της Έλλης Τρίγγου παίζουν ακόμη οι Γιώργος Γάλλος, Αναστάσης Ροϊλός, Νίκος Ψαρράς, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης κ.ά

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προκαλεί ο κατηγορούμενος για τη φωτιά στη Θάσο – «Εγώ την έβαλα για να γελάω»

Δύσκολες στιγμές για τον Χρήστο Δάντη – Νεκρή η…