Λασπώνουν την Μύκονο στα διεθνή μέσα – Εγκεφαλικό οι Δανές Τουρίστριες με τον λογαριασμό σε beach bar!

Πάρτυ από αισχροκέρδεια γίνεται καθημερινά στη Μύκονο και δυστυχώς η χώρα μας με αυτό τον τρόπο πολλές φορές πρωταγωνιστεί με αρνητικό πρόσημο στα διεθνή μέσα.

  • Αυτή τη φορά δύο Δανές τουρίστριες, οι οποίες εργάζονται στη χώρα τους ως νοσοκόμες, καταγγέλλουν ότι ο λογαριασμός που τους ήρθε στο beach bar έγραφε ένα εξωφρενικό ποσό που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρινόταν σε όσα είχαν παραγγείλει.

“Περνούσαμε από εκείνο το μπαρ και μας είπαν ότι μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις ξαπλώστρες, αν παίρναμε ένα ποτό. Η παραλία είχε πολύ κόσμο και δεν βρίσκαμε να καθίσουμε, έτσι δεχτήκαμε”, δήλωσε στη “Daily Mail” η Amanda Miehs. Και συνέχισε: “Πήραμε μόνο ένα κοκτέιλ Μοχίτο, ένα ενεργειακό ποτό και δύο κυρίως πιάτα: μουσακά και καλαμάρι. Ζητούσα συνέχεια το μενού για να δω τι θα μας χρεώσουν. Αλλά δεν μας το έδωσαν ποτέ. Ένας σερβιτόρος μας είπε ότι δεν μπορούσε να μας δείξει τις τιμές, γιατί μας είχε κάνει έκπτωση και έπρεπε να συνεννοηθεί με το αφεντικό του”.

  • Όπως αναφέρει η 28χρονη: “Όσο ήμασταν εκεί, μας τηλεφώνησε η φίλη μας, η Paresa, η οποία επίσης κάνει διακοπές στη Μύκονο, και είπε ότι ήλπιζε να μην ήμασταν σε αυτό το μπαρ, για το οποίο είχε διαβάσει ότι έχει εξαπατήσει πελάτες με υπερβολικές χρεώσεις. Αποφασίσαμε να φύγουμε. Τότε, συνειδητοποίησα γιατί οι περισσότερες ξαπλώστρες δίπλα μας ήταν άδειες. Προφανώς, είχαν όλοι προειδοποιηθεί να μην πλησιάσουν”.

Η ίδια περιγράφει τη στιγμή που αντίκρισαν με τη φίλη της το ιλιγγιώδες ποσό που αναγραφόταν στον λογαριασμό. “Όταν πήγαμε στο μπαρ για να πληρώσουμε, μας είπαν ότι ο λογαριασμός ήταν 553 ευρώ. Αναστατωθήκαμε, θυμώσαμε και τελικά συμφώνησαν να μειώσουν τον λογαριασμό κατά 118 ευρώ και να πληρώσουμε 433”.

 

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προκλητικό – Μικρό κορίτσι έκανε το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» έξω από την Παναγία της Τήνου

Επίθεση – Ποιος χαρακτήρισε τις υποψήφιες παίκτριες του «Love Island» βι..τες;