Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Ξέσπασε» για όσα γράφονται για την εγκυμοσύνη της…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ τα δημοσιεύματα ότι είναι έγκυος πληθαίνουν. Η ίδια δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το γεγονός.

  • Στις τελευταίες φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φρόντισε να κρύβει την κοιλιά της κρατώντας μπροστά της ένα φυλλάδιο και ρίχνοντας έτσι περισσότερο «λάδι στη φωτιά».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πάντως, δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι έγκυος και η στάση της αυτή φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει ορισμένους από τους followers της.

  • «Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό. Αν είσαι, με το καλό. Αν δεν είσαι, another time» της έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος από τους followers της στο Instagram με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντά εμφανώς ενοχλημένη ότι δεν είναι «κρυφτούλι» να κρατά κάποιος την προσωπική του ζωή «ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ»:

«Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά, δεν σας καταλαβαίνω. Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά, που προβάλεται στον κόσμο, οφείλει κάθετι που περνάει ή όχι, οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου, η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δύο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ώπα! Το προκλητικό βίντεο της Άννας Πρέλεβιτς στη Σύμη

Τραγωδία με τουριστικό λεωφορείο – Τέσσερις νεκροί. Δύο Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες