Ιστορικό Καλοκαίρι για τον ΑΝΤ1 – Μονοψήφια, ρεκόρ αλλαγών στο πρόγραμμα και ο Ποφάντης στα κάγκελα…

Αυτό το Καλοκαίρι θα μείνει στην ιστορία για τον ΑΝΤ1. Έχουν καταφέρει να σπάσουν κάθε ρεκόρ στις αλλαγές του προγράμματος και ο λόγος φυσικά είναι οι τραγικές επιδόσεις στην τηλεθέαση. 

  • Μονοψήφια σοκαριστικά για ένα κανάλι που θα έπρεπε με τέτοια βιβλιοθήκη πολλών χρόνων να βάζει τα γυαλιά στους ανταγωνιστές που δεν είχαν προλάβει να δημιουργήσουν τα προηγούμενα έτη ισχυρό αρχείο. Αλλά τι να κάνεις όταν το καράβι το οδηγεί ο Τζώρτζης Ποφάντης που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να καταλάβει ότι πρέπει να περιοριστεί στο να «στήνει» σειρές.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, στις 20:00 καθημερινά έρχεται το δίωρο «Ρουκ Ζουκ special» σε χιλιοστή επανάληψη, ενώ εκτός προγράμματος μένουν η ξένη σειρά «Brooklyn nine-nine» και η επανάληψη του «Παρουσιάστε». Στη θέση τους έρχεται το «Πέτα τη φριτέζα». 

  • Τα πράγματα από Σεπτέμβριο δυσκολεύουν και αν συνεχιστούν τα ίδια λάθη, προβλέπεται ο Κερκυραίος να μη βγάζει Χριστούγεννα. Αλήθεια, τι στρατηγική θα παρουσιάσεις στο απογευματινό slot 4-6 και στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου;

Στη γωνία σε περιμένει ο Λεβέντης…

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Τραγική η κατάσταση στην Πάτρα – Σε αναμονή για 14 μέρες 60 ασθενείς για μετάγγιση αίματος…

Άνθιση στις αμοιβές των ηθοποιών της τηλεόρασης! 5.000 ευρώ το μήνα ο μέσος μισθός…