Έσπασε» η συμφωνία των καναλιών – Η μάχη των 5.00 και ο προβληματισμός του STAR

Η συμφωνία πέρσι το καλοκαίρι ήταν για ώρα έναρξης των ενημερωτικών εκπομπών το νωρίτερο στις 6.00 το πρωί. Όμως τελικά τα πράγματα πάνε μια ώρα πίσω.

  • Στις 5.00 με νέα ενημερωτική εκπομπή θα ξεκινά στον ΣΚΑΪ ο Άκης Παυλόπουλος και στη συνέχεια θα μπαίνει στο «Σήμερα» με Οικονόμου – Κουτροκόη ενώ η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί και στο Open με Νιφλή – Φώσκολου. Το Mega ήδη έχει προαναγγείλει πως η «Κοινωνία ώρα Mega» θα ξεκινά στις 5.00 και τώρα μένει να δούμε τι θα κάνει ο ΑΝΤ1 και αν θα προηγείται του «Καλημέρα Ελλάδα» νέα εκπομπή. Όλες αυτές οι εκπομπές αν και με χαμηλό κόστος έχουν ελάχιστη αξία σε τηλεθέαση καθώς οι δέκτες αρχίζουν να ανοίγουν μετά τις 6.30 με 7.00 το πρωί. Πιο πολύ λειτουργούν ως «ραδιόφωνο» την ώρα που οι πολύ πρωινοί εργαζόμενοι ετοιμάζονται για τις δουλειές τους ενώ βέβαια είναι και «lead in» για τις εκπομπές που ακολουθούν αμέσως μετά.

 

Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί προβληματισμό και στον Alpha καθώς η Σταματίνα θα ξεκινά το νωρίτερο στις 7.45 αλλά πολύ περισσότερο στο Star που τελικά αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την πολύ πρωινή του ζώνη και το «Breakfast» θα αρχίζει στις 9.00.

  • Και ναι μεν χαμηλού κόστους αλλά οι εκπομπές χρειάζονται βάρδιες που θα πιάνουν δουλειά νωρίτερα. Το θέμα είναι «πονοκέφαλος» στους οικονομικούς διευθυντές των σταθμών αλλά λόγω εκλογικής χρονιάς υποχώρησαν στο συγκεκριμένο θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ανήλικος στη Λάρισα οδηγούσε παράνομα μηχανάκι… τράκαρε και τώρα χαροπαλεύει

Δρυμός Βόνιτσας – 54χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του