Έλληνας ηθοποιός εγκαταλείπει την υποκριτική – «Καλύτερα να μη με δείτε να ξεχνάω τα λόγια μου»

Εγκαταλείπει οριστικά την υποκριτική μετά από μια μεγάλη πορεία και το ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook!

  • Ο λόγος για τον Γιάννη Καλατζόπουλο ο οποίος υπογραμμίζει ότι έχει μεγαλώσει και για να μη φτάσει στο σημείο να ανεβαίνει στη σκηνή και να μη θυμάται τα λόγια του, αποφάσισε να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία.

«Λοιπόν, η Τέχνη του Ηθοποιού είναι εφήμερη, κάποτε τελειώνει και δεν μένει τίποτα, γιατί ακόμα κι αν κάποιος έχει αφήσει ταινίες ή βιντεοσκοπημένες παραστάσεις, αυτά δεν είναι παρά η σκιά της Τέχνης του, η οποία μόνο ζωντανά, μπροστά σε ζωντανό Κοινό μπορεί να υπάρξει. Γιατί σας τα λέω αυτά τα γνωστά και τετριμμένα; Ε, γιατί λέω να πηγαίνω κι εγώ σιγά-σιγά, μεγάλωσα πια, καλύτερα να μη με δείτε κι εμένα να ξεχνάω τα λόγια μου. Θα ολοκληρώσουμε με το καλό την περιοδεία μας του “Ματωμένου Γάμου”, θα επαναλάβουμε και για δυο μήνες τον ερχόμενο χειμώνα τις “Μάγισσες του Σάλεμ” και τέρμα ο ηθοποιός. Θα συνεχίσω να γράφω και ίσως να σκηνοθετώ αν υπάρχει κάτι που να μ’ ενδιαφέρει πραγματικά. Ευχαριστώ όλους τους δασκάλους, συναδέλφους και συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστώ κι εκείνους που μου πρότειναν πολύ ωραίες συνεργασίες για του χρόνου. Ευχαριστώ βέβαια και τους θεατές και τους εύχομαι να παραμείνουν θεατρόφιλοι και να μη μπερδεύουν το Θέατρο με το χρηματιστήριο -είναι έννοιες εντελώς διαφορετικές και εχθρικές μεταξύ τους», έγραψε ο Γιάννης Καλατζόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΣΟΚ – Έχει ξεσηκωθεί πλήθος γονιών! Η παιδοψυχολόγος που τους κατηγορούσε για ασέλγεια…

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Λάκης Λαζόπουλος! Τι ακριβώς συνέβη;