LoveLove LOLLOL AngryAngry

Υπόθεση Μπίκα – Ο ακτιβιστής από τα lidl και ο πραγματικά βιασμένος της ιστορίας

Δεν είναι μόνο ο Λεβέντης το θύμα της ψεύτικης – σύμφωνα με την Εισαγγελέα – ιστορίας της Μπίκα και η οικογένεια του επειδή κάποιοι δεν μπορούν να αποδεχτούν τις ταξικές αποστάσεις της κοινωνίας.

Δεν είναι ο Κοψιάλης που ξαφνικά αντιμετώπισε όλη την λάσπη της δήθεν αριστερής νομενκλατούρας τα αφανή μέλη της οποίας αμείβονται με δέκα λεπτά του ευρώ για κάθε ποστ στο διαδίκτυο.

 

Ο πραγματικά βιασμένος είναι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος. Ένας νέος άνθρωπος που είδε την εικόνα του – από το πουθενά – να φιγουράρει σε εξώφυλλα και ιστότοπους ως βιαστής, επειδή ένας δήθεν ακτιβιστής ονόματι «Μικρός Πριγκιπάκος» την είδε Εισαγγελέας και δικαστής μαζί… και επειδή του επιτρέπουμε το 2022, με το πρόσχημα της διαφορετικότητας και της επανάστασης του πληκτρολογίου να σπιλώνει οικογένειες.

Και επειδή κάποιοι «δημοσιογράφοι» καταπιεσμένοι είτε λόγω του φύλου τους είτε εξαιτίας της ανεπάρκειας τους υιοθέτησαν όσα είπε ένας οροθετικός κανίβαλος προσωπικοτήτων χωρίς να διασταυρώσουν απολύτως τίποτε.

  • Τι συνέβη μετά τα άθλια δημοσιεύματα του Γκιώνη-Πρίγκιπακου; Καιρός να τα γράψουμε όπως είναι…

 

Στην υπόθεση αυτή ενεπλάκησαν τα ονόματα  αρκετών προσώπων μη εμπλεκόμενων κατά κανέναν τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Φιντιρίκος αδίκως εμπλακείς μέχρι σήμερα υπέβαλλε τέσσερις (!!) μηνύσεις για όλα όσα ειπώθηκαν σε βάρος του, αφού ο δήθεν «ακτιβιστής» τον κατονόμασε ως βιαστή αλλά και διοργανωτή του «κοινωνικού ερωτικού γεγονότος» στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο πρώτος δεν ήταν καν στη χώρα.

 

  • Μετέπειτα την κατονόμασε ως κάτοχο της σουίτας γεγονός που πάλι δεν ίσχυε. Την εμπλοκή του επιχειρηματία διέψευσε μάλιστα ο ίδιος ο δικηγόρος της Μπίκα αφού χαρακτηριστικά ανέφερε σε τηλεοπτικές εκπομπές ότι τον κύριο που αναφέρετε δεν τον γνωρίζω, δεν βρίσκεται στη δικογραφία και ουδεμία εμπλοκή έχει στην υπόθεση.

 

 

Στη συνέχεια ο δήθεν «ακτιβιστής» ατέχνως πήρε πίσω τα «κοσμητικά επίθετα» που προσέδωσε στον συγκεκριμένο αναφέροντας ότι εγώ δεν τα είπα ποτέ αυτά (αφού η ιστορία του πάσχιζε και ήταν προϊόν μυθοπλασίας), ενώ μετά διέρρευσαν συνομιλίες του που εν πολλοίς ανέφερε πως δεν πειράζει εάν εμπλέκω άδικα και κάποιους, σε αυτή τη φάση θα έχουμε και «παράπλευρες απώλειες».

 

  • Βγάζουν όλα αυτά νόημα; Για τους παροικούντες και θιασώτες των πρακτικών αυτών ναι.

Για τα θύματα όμως της άκριτης ανθρωποφαγίας, όλα τα παραπάνω όχι μόνο δεν έβγαζαν νόημα αλλά δημιούργησαν και συναισθήματα που είναι δύσκολο να διαγραφούν από τις μνήμες τους.

  • Γεγονότα και καταστάσεις όπως την εισαγωγή της μητέρας του Φιντιρίκου στο νοσοκομείο και την υποβολή της σε επέμβαση καρδιάς… την «επίσκεψη» κλιμακίων από διάφορες αρχές μέχρι και σήμερα στις επιχειρήσεις του… επιχειρήσεις καθαρές που απασχολούν περισσότερους από 450 ανθρώπους στη χώρα… αλλά και τις αναβολές είτε τις ακυρώσεις επιχειρηματικών συμφωνιών εξαιτίας ενός άθλιου συκοφάντη. 

Αν αυτό είναι το Ελληνικό metoo … ντρέπομαι για την εγχώρια πορεία του αλλά και την φτηνή εκμετάλλευση ενός τόσο σημαντικού κινήματος από συγκεκριμένα παρεάκια της Θεσσαλονίκης που είτε κουβαλάνε επιχειρηματικά κόμπλεξ, είτε ζουν στο σκοτάδι και πλουτίζουν από αυτό… είτε δεν ανέχονται να τους κερατώνουν οι συμβίες τους…

 

Έλα και πολύ τράβηξε η αθλιότητα σας!

 

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΣΟΚ στη Νίκαια – Σάτυρος κακοποιούσε σεξουαλικά τα εγγόνια της συντρόφου του!

Φρίκη – “Μάνα” άφησε το μωρό της να πεθάνει από την πείνα, ταΐζοντάς το μόνο λαχανικά