OMGOMG

Θρίλερ στην Πάτρα – Στο φως ολόκληρη η μήνυση του Δασκαλάκη κατα του Ηλιάδη

Κοινό συκοφάντη χαρακτηρίζει, ο Μάνος Δασκαλάκης. μέσω της μήνυσης την οποία κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» τον εντατικολόγο του Γενικού Πανεπιστημίου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη. 

 

Στην πολυσέλιδη μήνυσή του ο Δασκαλάκης αναφέρεται αναλυτικά στις συναντήσεις αλλά και στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες που είχε με τον γιατρό ο οποίος, ομολογουμένως, υπερέβαλε εαυτόν προκειμένου να κρατήσει στη ζωή την Τζωρτζίνα, αλλά και να ενημερώσει τις Αρχές σχετικά με το ενδεχόμενο οι απώλειες των παιδιών από την Πάτρα να μην οφείλονταν σε παθολογικά αίτια. Ουσιαστικά, αυτό το οποίο επισημαίνει ο Δασκαλάκης είναι ότι ο εν λόγω γιατρός, σε αντίθεση με όλα όσα υποστήριξε μιλώντας σε Space στο Twitter, ουδέποτε τον ενημέρωσε ότι πιθανώς πίσω από το «επεισόδιο» της κόρης του υπήρχε εγκληματική ενέργεια!

Στην αρχή της μήνυσής του ο Δασκαλάκης επισημαίνει ότι βάσει όσων ανέφερε διαδικτυακά ο Ηλιάδης (ότι δηλαδή ο πατέρας είχε υπόνοιες για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας) συκοφαντείται, καθώς ο γιατρός της Τζωρτζίνας εξέφρασε την πεποίθηση ότι «έχω τελέσει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθέν διά παραλείψεως ή αυτό της θανατηφόρας έκθεσης». Όπως επισημαίνει, ο καταξιωμένος γιατρός ανέφερε «ότι ήμουν ενήμερος ότι ο Ηλιάδης (μηνυόμενος-εγκαλούμενος) έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια, ότι τον παραπλάνησα (ενν. μαζί με την κατηγορουμένη) σε μια ψεύτικη εικόνα με τα ‘‘περίφημα SMS’’ και με τις συζητήσεις και ότι τον κορόιδευα και τον ίδιο και την Εντατική και οι συζητήσεις μου με τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο γίνονταν σε επίπεδο ψεύδους, δηλαδή του έλεγα συστηματικά ψέματα».

 

 

«Δεν με ενημέρωσαν»

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών αντιτείνει ότι ούτε ο Ηλιάδης αλλά και κανένα άλλο πρόσωπο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, αλλά και κανείς άλλος δεν τον ενημέρωσε ότι ο εν λόγω ιατρός είχε υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, επισημαίνει ότι ουδέποτε παραπλάνησε ή κορόιδεψε τον Ηλιάδη ή κάποιο άλλο μέλος του προσωπικού της ΜΕΘ «με SMS και συζητήσεις», καθώς και ότι ουδέποτε του είπε κάποιο ψέμα.

«…Η πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση-γνωριμία ήταν κατά την ημερομηνία εισαγωγής της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ, ήτοι την 11-4-2021, όταν μας ενημέρωσε (εμένα και την κατηγορουμένη) για πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας της κόρης μας, ενώ επακολούθησαν και άλλες στις οποίες μας ενημέρωνε για την πορεία της υγείας της μικρής. Να σημειώσω ότι κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ εμού και του μηνυομένου-εγκαλουμένου έλαβε χώρα μόνο μία φορά εντός του ΠΓΝΠ, όταν και του εξέφρασα τη δυσανασχέτησή μου για τις συζητήσεις που γίνονταν μεταξύ του ιατρικού προσωπικού {και των οποίων (συζητήσεων) είχα γίνει κοινωνός} σχετικά με τη διερεύνηση της ψυχικής υγείας της κατηγορουμένης συζύγου μου, λέγοντάς του επί λέξει ότι «η γυναίκα μου δεν είναι τρελή».

Μάλιστα ο μηνύομενος-εγκαλούμενος μου είχε ζητήσει συγγνώμη τότε για τη ‘‘διαρροή’’ αυτής της έρευνας», αναφέρει στη μήνυσή του ο Δασκαλάκης και συνεχίζει: «Στο 2ο διάστημα που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, ήτοι από 19-1-2022 έως και 26-1-2022, όταν και μεταφέρθηκε νοσοκομείο ‘‘Π. & Α. Κυριακού’’ στην Αθήνα έλαβαν ομοίως χώρα κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ εμού, της κατηγορουμένης και του μηνυομένου-εγκαλουμένου στις οποίες μας ενημέρωνε και πάλι για την πορεία της υγείας της μικρής. Επίσης έλαβαν χώρα τηλεφωνικές εκκλήσεις μου προς τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο προκειμένου να παραμείνει η μικρή στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, παρά ταύτα όμως ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος μας παρέπεμψε στο νοσοκομείο «Π. & Α. Κυριακού» στην Αθήνα.

Σε καμία από όλες αυτές τις συναντήσεις και επικοινωνίες μου με τον μηνυόμενο-εγκαλούμενο, τόσο κατά το πρώτο διάστημα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, όσο και κατά το δεύτερο, ΔΕΝ με ενημέρωσε (ούτε καν υπονόησε) ότι έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Ομοίως και κανένα άλλο πρόσωπο εκ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που νοσηλεύτηκε η θυγατέρα μου (Τζωρτζίνα), ούτε ουδείς άλλος με ενημέρωσε ότι ο μηνυόμενος-εγκαλούμενος έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Επίσης ουδέποτε παραπλάνησα και κορόιδεψα τον ίδιο και το λοιπό προσωπικό της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ με SMS και συζητήσεις και ουδέποτε του είπα κάποιο ψέμα…».

 

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αποκλειστικό – Με μονοετές συμβόλαιο η Ρούλα στην ΕΡΤ. Τα ψιλά γράμματα της συμφωνίας.…

Παρασκήνιο Σκαϊ – Έκοψε όλο το πάνελ της Μαλέσκου η Σκορδά. Δεν θέλει ούτε τους πίσω..