OMGOMG AngryAngry

Η Κριθαριώτη σάρωσε στο Παρίσι και εντός των συνόρων κάποιοι πνίγηκαν στην μιζέρια τους

Έχουμε γράψει πολλές φορές για την Κριθαριώτη. Και το έχουμε κάνει με δεδομένο και αφετηρία την εικόνα που η ίδια η σχεδιάστρια “εξάγει” στο εξωτερικό. Τις επαφές της, τις διασυνδέσεις της και το σημαντικότερο. Τις πωλήσεις της. Πρόκειται για το μοναδικό Ελληνικό brand που έχει μπεί σε σπίτια βασιλικών οικογενειών και ισχυρών αγορών ανα τον κόσμο και διαφημίζει την Ελληνική μόδα.
  • Όμως ώς ραγιάδες, κάποιοι κομπλεξικοί… γραφιάδες… που προφανώς δέχονται δωράκια απο εγχώριες μοδίστρες βγάζουν καθημερινά τον φθόνο τους. Είτε συμμαθήτριες απο το παρελθόν, είτε πρώην συνεργάτες που αυτονομήθηκαν και ο χρόνος τους κατέταξε στην κατηγορία “ανύπαρκτοί” βγάζουν δηλητήριο. Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα έχουν μπλέξει και τον σύζυγό της εφοπλιστή Νίκο Τσάκο… και τον περιγράφουν συκοφαντικά ώς τον “αιμοδότη” της επιχείρησης. Λές και η Κριθαριώτη δεν υπήρχε πρίν απο τον γάμο της. 
Τελευταία διαβάζω πώς η Σήλια πλήρωσε επιδραστικές προσωπικότητες της μόδας και κορυφαίους δημοσιογράφους του χώρου για να ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο για να παρακολουθήσουν την επίδειξη της στο Παρίσι.
Γελοιότητες.
Θέλετε να μου πείτε πως η fashion features editor της βρετανικής Vogue, Σάρα Χάρις, ο διευθυντής του βρετανικού περιοδικού Tatler, Ρίτσαρντ Ντένεν, η creative director του Tatler, Sophie Pera δέχτηκαν να πάρουν “σοκολάτα” απο την Κριθαριώτη ή πώς η Σήλια με την περηφάνια που την διακατέχει θα δεχόταν να τους το προτείνει; Πόσο αστείοι είστε!
Δείτε ποιοί βρέθηκαν στην πρώτη σειρά:
Και αναφέρομαι στην Σαμπίν Γκετί, η οποία είχε φορέσει τη δημιουργία Celia Kritharioti Couture με το εξώφυλλο Tatler που φιλοξενούσε τη Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, η τραγουδίστρια Pixie Lott και και η πριγκίπισσα Tατιάνα Μπλάτνικ. Η Isabelle Kountoure από τους Financial Times και το εμβληματικό How to spend it, η Avril Mair από το Harper’s Bazaar, Katie Service του Harrods Magazine, η Sasha Slater, διευθύντρια των περιοδικών της εφημερίδας Telegraph, h Kristen Bateman των NY Times κα της αμερικανικής Vogue ήταν επίσης εκεί.
Την επίδειξη τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Fédération de la Haute Couture et de la Mode, Pascal Morand ενώ στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν και δημοσιογράφοι και συντάκτες μόδας από το BBC, Fashion TV, Fashion 24 TV, Lux TV, Glamour Brazil, Gala France, Paris Match, POint de Vue, Madame Figaro France, Marie Claire France, Forbes Magazine.
Όλοι στην πρώτη θέση για την επίδειξη της Σίλιας Κριθαριώτη για τον προσεχή χειμώνα με καλεσμένες το εκρηκτικό top model, Elsa Hosk, την influencer Leonie Hanne, τη Mariana Fonseca και την Anna dello Russo.
Άντε φιλάκια για τώρα και κοιμηθείτε αγκαλιά με την μιζέρια σας!

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρασκήνιο – Μεγάλη ενόχληση του Παπαδάκη και του ΑΝΤ1 για τη Φώσκολου

Παρασκήνιο Αντ1 – Η παρακμή της «Κλινικής» ευνοεί τον Ρογκάκο για το “καθημερινό”