Επικό σκηνικό – Αρκούδα με τα μωρά της δροσιζόταν σε λίμνη με κόσμο γύρω-γύρω…

Εικόνες απείρου κάλλους είδαν οι λουόμενοι στη λίμνη Τάχο στη Νεβάδα, όταν μία αρκούδα με τα μωρά της θέλησε να δροσιστεί, γι’ αυτό και μπήκε στα κρύα νερά..

  • Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε από το παρακάτω βίντεο, η αρκούδα με τα μωρά της καταγράφηκε καρέ-καρέ να πλατσουρίζει στα νερά της λίμνης, ενώ λίγη ώρα αργότερα βγήκε στην παραλία αναζητώντας τροφή ανάμεσα στα πράγματα των ανθρώπων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι αρκούδες αναζητούν σημεία με νερό ακόμα και αν βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο, καθώς λόγω της κλιματικής αλλαγής ποτάμια, τα οποία άλλοτε αποτελούσαν χώρο ιδανικό για τα ζώα, έχουν στερέψει.

  • Ο Τζέισον Χόλεϊ, βιολόγος της Υπηρεσίας Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια ανέφερε στο δίκτυο KCRA ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να εκπλήσσεται όταν βλέπει άγρια ζώα να περιπλανιούνται σε σημεία που άλλοτε δεν θα εμφανίζονταν. «Οι αρκούδες χρησιμοποιούν τις λίμνες για το νερό. Τις χρησιμοποιούν για να δροσιστούν. Στην κατάσταση ξηρασίας που βιώνουμε, κάποιες από τις φυσικές ροές έχουν στερέψει. Έτσι, εξαρτώνται από τις λίμνες», εξήγησε ο επιστήμονας.

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Eurovision 23- Εκτός κάδρου η Ουκρανία! Οριστικά στη Βρετανία…

«Το βαπόρι από την Περσία»- Εντοπίστηκαν 235 δενδρύλλια κάνναβης στην Κόρινθο