AngryAngry LOLLOL OMGOMG

Βρες λαγούμι να κρυφτείς τώρα “Μικρέ Πριγκιπάκο” – Ο εισαγγελέας για τον δήθεν βιασμό της Μπίκα

Απο την πρώτη στιγμή που έσκασε στην επικαιρότητα το συγκεκριμένο θέμα κράτησα μεγάλες αποστάσεις. Και το έκανα για δυο λόγους. Διότι σιχαίνομαι τους “πουθενάδες” που δικάζουν στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς στοιχεία και στο τέλος μένουν μετέωροι και κενοί αλλά με μερικές χιλιάδες ακολούθους παραπάνω… και πώς απο την αρχή η υπόθεση “βρωμούσε”.

Τι συνέβη χθές;

 

 • Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Κυριακή Κλιάμπα, πρότεινε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορουμένου για την υπόθεση του καταγγελθέντος βιασμού από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Από το σύνολο των στοιχείων που συγκέντρωσε η Εισαγγελέας, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η καταγγελία της 24χρονης δεν ήταν βάσιμη και άρα ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της τέλεσης «πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα χωρίς τη συναίνεση της παθούσας».

Όσοι γνωρίζουν λίγο τις διαδικασίες της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της ξέρουν καλά πώς κατα 99.9% αφήνω το 0,1% ως ποσοστό στατιστικού λάθους… μια τέτοια πρόταση υιοθετείτε πάντα απο το δικαστικό συμβούλιο. Τι σημαίνει αυτό; Πώς ο Λεβέντης θα απαλλαχτεί με βούλευμα.

Κι αυτό γιατί; 

Διότι με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και τη διεξοδική έρευνα που διενεργήθηκε, ήδη από το στάδιο της ανάκρισης (πληθώρα μαρτυρικών καταθέσεων, αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες, βίντεο από της κάμερες του ξενοδοχείου), δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για να παραπεμφθεί ο 27χρονος σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

 

 

Η εξ΄αρχής και δίχως άλλο εξαγωγή συμπερασμάτων, απο τον μικρό Πριγκιπάκο και τους ομοίους του, εκείνους που κατέβηκαν στην Πλατεία Συντάγματος να διαμαρτυρηθούν – άραγε θα το κάνουν και τώρα; – αλλά και τους “συναδέλφους” μου που άκριτα έδιναν χώρο στις τηλεοπτικές εκπομπές τους στον δήθεν ακτιβιστή… μόνο ντροπή και λύπηση μου προκαλούν.

 

 • Χωρίς τη διασταύρωση της πληροφορίας  που είναι η θεμελιώδης αρχή της δουλειάς μας και το κυριότερο, χωρίς η δικαιοσύνη να έχει ολοκληρώσει το έργο της, τόσο από τα μέσα ενημέρωσης όσο και από «αυτόκλητους δικαστές του διαδικτύου», κάποιοι βίωσαν μια επίθεσης σπίλωσης χωρίς προηγούμενο. 

 

Διότι η αδικία, η λάσπη στον ανεμιστήρα και η σπίλωση ονομάτων με την ανθρωποφαγική συμπεριφορά οποιουδήποτε ήθελε να εκμεταλλευτεί το θέμα για την προσωπική του προβολή δεν πλήγωσαν μόνο τους δήθεν εμπλεκόμενους. Αλλά και τους συγγενείς και τις οικογένειές τους.

 • Και σας το γράφω εγώ που δεκάδες φορές έχω πέσει θύμα όλης αυτής της κάστας στο διαδίκτυο… αλλά ώς χοντρόπετσος τους αγνοώ. Δεν είναι όμως όλοι όπως εγώ. 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα έχουν καταστήσει ευχερή τη διάδοση ψευδών ειδήσεων από χρήστες άγνωστης ταυτότητας, οι οποίοι μη γνωρίζοντας επακριβώς τα γεγονότα αλλά και μήτε έχοντας τα εργαλεία για την εξακρίβωση της αλήθειας, προβαίνουν σε τέλεση ποινικών αδικημάτων όπως είναι αυτά της διασποράς ψευδών ειδήσεων αλλά και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

 

Τον λόγο τώρα θα έχει η δικαιοσύνη και συγκεκριμένα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης το οποίο και τελικά είναι το μόνο αρμόδιο για να αποφασίσει.

 

Βεβαίως ο “Μικρός Πριγκιπάκος” που εξαφανίστηκε τελευταία και οι πληροφορίες μου λένε πώς είναι στο εξωτερικό – μάλλον στον Ολλανδία – θα κληθεί να λογοδοτήσει για όσα παραμύθια διέδωσε και τις ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος προσώπων.

 

Ανθρώπων που έως σήμερα έχουν διασυρθεί αδίκως και τρωθεί στο βωμό των λαϊκών δικαστηρίων και της ανάγκης αυτοπροβολής των «άτυπων» μελών του με την υπογραφή πλέον των δικαστικών λειτουργών.

6 Comments

Leave a Reply
 1. Επιτέλους, κάποιος το είπε! Αν μπορούσατε, καλό θα ήταν να γράφατε και για δήθεν καλλιτέχνες – δήθεν ακτιβιστές, που κοινοποιουσαν άκριτα πριγκιπακο και από χτες πετάνε αετό (πχ η Δούκα, για την οποία χτες ήταν απλώς Παρασκευή απόγευμα και πήγε Σπέτσες νομίζω). Ή για ευαίσθητους δημοσιογράφους, πχ Ναταλία Γερμανού.

 2. Ούτε μου φαίνεται τυχαίο με ότι η υπόθεση έχει ασχοληθεί ο Τριαντάφυλλος έχει αποδειχτεί μούφα στο τέλος.. ο υπηρέτης του λαού που μένει στην Εκάλη και κυκλοφορεί πάντα με το τελευταίο μοντέλο καγιέν τον έπιασε ο πόνος και η αγανάκτηση για το εργαζόμενο κορίτσι μου που τον βίασαν τα ανάλγητα πλουσιόπαιδα.. και να!!! είμαι μεγάλη τίτλοι στη ζούγκλα και να!!! ταχα τους καλύπτει ο Μητσοτάκης.. (γιατί ο κολλητός μας ο Καμμένος αφού έγινε ότι έγινε από τη Νέα Δημοκρατία μας βρωμάει η δεξιά και το ΠΑΣΟΚ αφού για δύο δεκαετίες βγάλαμε εκατομμύρια γίναμε τώρα ριζοσπάστες αριστεροί) βρήκε πάλι ο Τριανταφυλλόπουλος το μεγάλο σκάνδαλο Όπως και το ρεύμα από νερό και τα νανογιλεκα.. άλλη μία μούφα Τριανταφυλλόπουλου οσο για τον Καραγκιόζη πριγκιπακακο Ούτε καν θα ασχοληθώ Ένα σούργελο περιωπής

 3. Δεν περιμένω να δημοσιεύσεις το σχόλιο μου αλλά δεν πειράζει.. έχω να θέσω κάποια ερωτήματα. Πρώτον: Κατηγορείς τον συγκεκριμένο blogger για μη διασταύρωση της πληροφορίας, ενώ εσύ όσο η υπόθεση ακόμα ήταν στο στάδιο της ανάκρισης, άφηνες ξεκάθαρες υπόνοιες ότι η κοπέλα ψεύδεται. Άλλωστε, όσοι τυχαινει να διαβάζουμε το blog σου, ξέρουμε καλά πώς γράφεις, όταν στηρίζεις κάποιον και σίγουρα η ΓΜ δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς. Εσύ λοιπόν από πού διασταυρωσες πληροφορία, τη στιγμή που η δικογραφία ήταν στα χέρια του εισαγγελέα;; δεύτερον, μιλάς εξ ονόματος του 27χρονου, σα να είσαι συγγενής του. Τόσο πολύ σε πήρε ο πόνος μην κατηγορηθεί άδικα;; Τρίτον, για την υπόθεση καθεαυτή.. αν η κοπέλα ήθελε λεφτά (γιατί προς τα εκεί δείχνουν οι υπόνοιες που αφήνεις εσύ και τα άτομα που αφήνεις να σχολιάζουν), δε θα πήγαινε την επόμενη μέρα στην αστυνομία μόνη, χωρίς δικηγόρο, στα χαμένα.. γυναίκες με σχέδιο δε λειτουργούν έτσι, συγγνώμη κιόλας. Επίσης, πράγματι βρωμάει η υπόθεση, αλλά σε άλλη βάση. Δεν σου κάνει εντύπωση που σε ένα πάρτυ που δεν ήξερε ο ένας τον άλλο, που όλοι κατανάλωναν αλκοόλ και ποιος ξέρει τι άλλο, ξαφνικά βρέθηκαν τόσοι μάρτυρες να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς ποιού;;; Του φίλου του διοργανωτή!! Πολύ βολικό πραγματικά. Μην πω για τα λάθη της αστυνομίας στις τοξικολογικές, για το φιάσκο με τις κάμερες του ξενοδοχείου… Οπότε θα σου πρότεινα ανεξάρτητα από σχέσεις και συμπάθειες σου, να κρατάς μικρό καλάθι. γενικά σε τέτοια θέματα θεωρούσα ότι παίρνεις σωστές θέσεις, αλλά στην προκειμένη δεν μου άρεσε η στάση σου. Υγ. Για όσους μιλάνε για τα δικαστικά έξοδα που πρότεινε η εισαγγελέας να επιβληθούν στην καταγγελουσα, πολύ απλά, αυτό έγινε, επειδή προτείνεται η απόρριψη της έγκλησης της, είναι στάνταρ διαδικασία, δεν έγινε ειδικά στη συγκεκριμένη μόνο.

 4. @Δήμητρα , συνυπογράφω το σχόλιό σου! (Ούτε το δικό μου περίμενα να δημοσιευτεί, αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα αυτή τη φορά ο Νάσος)

 5. Μπράβο παιδιά! Συμφωνώ και επαυξάνω!
  Σήμερα με τα σχόλια μάς εκπλήξατε πάαααρα πολύ ευχάριστα, Λατρεμένε συντονιστή!
  Βρε μπαγάσα συντονιστή, είσαι επαναστάτης! Δικός μας! 😉
  Να ‘σαι καλά ρε μεγάλε! 😘

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Θρίλερ στην Πάτρα – «Η μπέμπα έσκασε και πέθανε από το πολύ κλάμα». Τα σπαρακτικά λόγια της Τζωρτζίνας

Συζυγοκτονία στην Καβάλα – «Πώς είσαι μωρό μου;». Το τελευταίο μήνυμα του φονιά στην Άιντα