LOLLOL CuteCute AngryAngry WTFWTF

“Βιασμός” της Μπίκα – Η Εισαγγελέας και η συγνώμη σε εκείνους που άδικα “σταυρώθηκαν”

Την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, εισηγείται προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα.

 

 • Αποτιμώντας το σύνολο των στοιχείων του δικαστικού φακέλου, η εισαγγελική λειτουργός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η καταγγελία της 24χρονης υπήρξε ψευδής και κατά συνέπεια δεν θεμελιώνεται το αδίκημα της τέλεσης «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας», η οποία αποδίδεται στον 27χρονο.

Αυτά τα γράψαμε τις προηγούμενες ημέρες. Σε απλά Ελληνικά. Η Εισαγγελέας – γυναίκα που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πώς είχε μια ευαισθησία παραπάνω για την υπόθεση – δεν είδε βιασμό, τόσο απο τα στοιχεία, αναλύσεις εξετάσεις, αλλά και απο τις μαρτυρίες αλλά… συναινετικό έρωτα.

 

 • Λέει – Η εισαγγελέας και όχι εγώ – πώς η Μπίκα είπε ψέματα… προφανώς για να δικαιολογήσει την πράξη της σε κάποιον άλλον με τον οποίο προφανώς διατηρούσε σχέση…και την υποχρεώνει όπως λέει ο νόμος να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα.

Η νεαρά βγήκε στην αντεπίθεση καταθέτοντας μήνυση στους “ψευδομάρτυρες” – όπως λέει- ενώ κάπου διάβασα ότι έχει στείλει και τρίχες της στο εξωτερικό. Μα είναι δυνατόν; Ποιος επιβεβαιώνει αν οι τρίχες εστάλησαν την ημέρα του δήθεν βιασμού ή πέντε ημέρες μετά; Ήρεμα ρωτάω… Το ταχυδρομείο προφανώς… ή η εταιρεία courier;

Πάμε παρακάτω.

Έχω πέσει και πέφτω καθημερινά θύμα επιθέσεων στο διαδίκτυο. Δεν ασχολούμαι με κανέναν απο δαύτους, διότι γνώριζα απο την αρχή – όταν και επέλεξα να κάνω αυτή την δουλειά – πώς δεν γίνεται να είμαι αρεστός σε όλους. Δεν με αφορά άλλωστε. Ο χαρακτήρας μου είναι πλασμένος έτσι στο να “σπάω αυγά”. Να τα λέω “χύμα”. Και αυτό έχει κόστος.

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2002 ΈΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ

 

Και αυτή την αλήθεια θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα με όποιο κόστος. Τι συνέβη εκείνες τις ημέρες;

Μαζί με τους Λεβέντηδες… που εξηγώ απο την αρχή πώς ούτε είχα, ούτε έχω, σχέση μαζί τους, ούτε έχω πάρει ποτέ διαφήμιση απο τις εταιρείες τους… μπήκαν στο ίδιο σακί άνθρωποι άσχετοι με την υπόθεση.

Έλληνες απο το εξωτερικό, άλλοι που εκείνη την περίοδο ήταν στο εξωτερικό και δεν γνώριζαν απολύτως τίποτε, influensers και αναγνωρίσιμες προσωπικότητες.

 

Σαν τώρα θυμάμαι τον Κοψιάλη που τόλμησε να γράψει την αλήθεια να κρεμιέται στα μανταλάκια… να χάνει τον διαγωνισμό με το σπίτι των αδερφών Αντετοκούνμπο αλλά και την συνεργασία του με το X-Factor. Ειδικά η τελευταία δουλειά που έχασε τους στοίχισε πολύ οικονομικά μιας και έμαθα ότι είχε κλείσει με πολλά χρήματα. Και ο Κοψιάλης είναι πλέον μπαμπάς ενός μικρού αγοριού με ότι συνεπάγεται

Κι αυτό γιατί; Διότι έγραψε ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση μιας και ήταν με την μητέρα του στο Ντουμπάϊ. Που όντως δεν είχε.

Ο επιχειρηματίας απο την άλλη είδε το όνομά του να φιγουράρει σε ένα προφίλ… ενός μικρού πριγκιπάκου, που με την σειρά του τον κατηγορούσε για μια σειρά απο αδικήματα που έβγαλε απο το κεφάλι του. Το αποτέλεσμα ήταν η μητέρα του Φιντιρίκου να λυγίσει και να νοσηλευτεί με σοβαρό πρόβλημα υγείας στην καρδιά της… ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα.

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας κατέθεσε μηνύσεις κατά του “ακτιβιστή”, ο οποίος όταν δεν κάνει εκκλήσεις για δωρεές χρημάτων απο το κοινό που τον ακολουθεί… ανεβάζει φωτογραφίες απο ερωτικά βοηθήματα και πλαστικά πέη που χρησιμοποιεί για την ικανοποίηση του.

 

 

Οποία αξιοπιστία. Και αυτόν τον τύπο κάποιοι τον έβγαζαν στις εκπομπές τους άκριτα… χωρίς να διασταυρώσουν τίποτε απ’ όσα ισχυριζόταν και χωρίς στοιχεία. Αυτός ο τύπος μετά απο το σκηνικό βρέθηκε με 80.000 ακολούθους παραπάνω απ’ όσους είχε. Και με πολλές εκρεμμότητες δικαστικού χαρακτήρα εξαιτίας των συκοφαντιών του.

Ξαφνικά και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν μπλέκει στο “έργο” και η Τούνη με το Ροζ βίντεό της. Η ίδια βγαίνει και ξεκαθαρίζει πώς δεν είναι ο Φιντιρίκος αυτός που την εξέθεσε με το βίντεο αλλά κάποιος επιχειρηματίας που εκείνη την περίοδο συνδεόταν ερωτικά. Ένας Φιντιρίκος που αρχικά “κατηγορήθηκε” ότι συμμετείχε στο πάρτι… κάτι που δεν κατέπεσε στη συνέχεια, ένας Φιντιρίκος που κατόπιν “κατηγορήθηκε” ότι ήταν στο όνομά του η σουϊτα, κάτι που κατέπεσε… ένας Φιντιρίκος που στοχοποιήθηκε εξαιτίας της οικονομικής επιφάνειάς του.

 

Ξυπνήστε λίγο και σκεφτείτε “out of the box”. Mήπως τελικά εξαιτίας αυτής της επιφάνειας ο επιχειρηματίας στοχοποιήθηκε… με σκοπό τον εκβιασμό; Ήρεμα ρωτάω…

Μαζί του και κάποιοι Έλληνες, μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού και δεν γνωρίζουν την Μπίκα τον Παπαδόπουλο, τους Λεβέντηδες και τους άλλους εμπλεκόμενους ούτε κατ όψιν.

Κι εγώ έρχομαι και λέω σήμερα.

Αυτούς τους ανθρώπους που τους σταύρωσαν χωρίς στοιχεία. Αυτούς τους ανθρώπους που τους λάσπωσαν. Αυτούς τους ανθρώπους για τους οποίους κάποιοι βγήκαν μέχρι και στην Πλατεία Συντάγματος για να κάνουν πορεία εναντίον τους απαιτώντας την “δολοφονία των χαρακτήρων τους” ενώ δεν είχαν καμία εμπλοκή…

 • Πώς θα τους αποκαταστήσουν; 
 • Πώς και ποιος θα τους ζητήσει μια συγνώμη; 
 • Πώς και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη των αισχρών πράξεων που βίωσαν; 

 

 

Η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι στα κοινωνικά δίκτυα. Η δουλειά μας απαιτεί προσοχή… πληροφορία, συγκέντρωση, διασταύρωση και κατόπιν δημοσιοποίηση. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που λειτουργούμε και όχι στο Twitter και στο Facebook.

Έχει χαθεί η μπάλα εδώ και καιρό… με δεκάδες αυτόκλητους “τιμωρούς” του κώλου που τους έχει πετάξει η αγορά εκτός εξαιτίας της ανικανότητας και της ασχετοσύνης τους… Τιμωρούς που λειτουργούν στις παρυφές των ΜΜΕ μέσω των κοινωνικών δικτύων για να έχουν απλά και μόνο “φωνή”.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Κάποιοι συνειδητά συνιστούν φερέφωνα επιχειρηματιών και βρώμικων κύκλων που τους χρησιμοποιούν πετώντας τους ένα ματσάκι 50άρικά.

Ναι. Δημοσιογραφία είναι να αποκαλύπτεις κάτι που κάποιοι δεν θέλουν. Αλλά να είναι θέμα… και όχι ανάθεμα…

 

Νάσος Γουμενίδης

 

3 Comments

Leave a Reply
 1. Εγώ θέλω να δω όταν θα πεθάνει ο Τριανταφυλλόπουλος Πόσα εκατομμύρια θα έχει αφήσει.. ο υπερασπιστής του λαού με το καγιέν και το σπίτι στην Εκάλη που τον έπιασε ξαφνικά Ο πόνος για το κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη.. . τον ενοχλεί Ο Μητσοτάκης αλλά όχι ο κολλητός του ο Καμμένος.. Βλέπεις έριχνε ζεϊμπεκιες στα μπουζούκια τις χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ.. ούτε φαντάζομαι θα μάθουμε ποτέ Τι έγινε με τον συγχωρεμένο θέμo Αναστασιάδη και τα εκατομμύρια που χάθηκαν..
  Υ. Γ θέλω αυτό τον γελοίο πριγκιπακο να τον ξεβρακωσει το παλικάρι στις μηνύσεις και να του τα πάρει όλα!! να πουλήσει και τους δονητές του για να ξεχρεώσει..

 2. Μπράβο Νάσο Γουμενίδη.Έισαι ο μόνος δημοσιογράφος με 100 κιλά @ρχίδι@ που τα λέει πάντα έξω από τα δόντια!!!Μη σταματάς να τους γλεντάς!!!

  Έιμαστε η χώρα που κάνει star δίνει βήμα σε σκουπίδια όπως ο “μικρός” πριγκηπάκος…Μόνο για δονητές κάνει ο τύπος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Εξαφάνιση στον Πύργο – Τι φοβόταν ο Θύμιος; Έτσι είναι σήμερα (εικόνα)

Σοκ – Νεκρός ο επιχειρηματίας Γιάννης Ραβάνης. Ο μάγος του παγωτού