Βασίλης Γκουρούσης – «Έφτασα κοντά στο να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Ο Βασίλης Γκουρούσης έδωσε συνέντευξη στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και στην Ειρήνη Αρβανίτη, μετά την αποφυλάκισή του σε σχέση με την υπόθεση για το ριφιφί στο Ψυχικό.

“Ας είναι καλά ο υπαρχιφύλακας που με βοήθησε και δεν έβαλα τέρμα στη ζωή μου. Μιλώ σοβαρά.” είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Ήμουν κλεισμένος μέσα σε ένα δωμάτιο κι όταν μου το είπαν, πήγα να πηδήξω από τον ενδέκατο. Με το ζόρι με κράτησαν τα παιδιά. Λέω τι λέτε; Τι δουλειά έχω εγώ με αυτό το πράγμα;

Δεν έχω ιδέα. Έχετε στοιχεία δικά μου; Κανένας δικός μου άνθρωπος δεν το πίστεψε. Γνώρισα την Τέτα το 1986 όταν βρήκα ένα πορτοφόλι με 300.000 δραχμές και το παρέδωσα στον γαμπρό της κι εγώ είχα πάνω μου μόνο 50. Έτσι τη γνώρισα.» είπε ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Αυτοί που δεν με ξέρουν, με κατακρεούργησαν και δεν σεβάστηκαν την οικογένειά μου. Με πήγαν στις φυλακές Τρικάλων, δεν θα ξεχάσω όλη τη διαδικασία. Οι πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες, ήμουν μόνος λόγω covid.

Αναγκάστηκα να δεχτώ την οικογένειά μου, όταν έγιναν κάποια πράγματα… Σε κανένα δεν είπα πως αποφυλακίζομαι. Τα προσωπικά θα τα πούμε όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, που είναι το σαράκι της οικογένειας» συμπλήρωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παραλίγο τραγωδία στη Φθιώτιδα – Ρομά ξήλωσαν ράγες τρένου για να προκαλέσουν δυστύχημα

Κορονοϊός – 3.190 κρούσματα, 9 θάνατοι και 134 διασωληνωμένοι