LOLLOL

Θρίλερ στην Πάτρα – Δικηγόρος Πισπιρίγκου. «Αδιέξοδο» με τη νοσοκομειακή κεταμίνη που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα

«Έχουμε νοσοκομειακή κεταμίνη που χορηγήθηκε στο παιδί, και δεν προκύπτει από πουθενά έλλειμμα. Άρα αδιέξοδο, άρα αμφιβολίες, άρα δεύτερες σκέψεις, άρα προβληματισμοί» δήλωσε στον ΣΚΑΪ για τo θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Όθωνας Παπαδόπουλος.

Επικαλούμενος την ποινική δικογραφία που κατέχει ανάφερε ότι σε αυτή υπάρχει απαντητικό έγγραφο από το οποίο προκύπτει ότι μέσα στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ υπάρχουν 5 φιαλίδια των 100ml που έχουν κεταμίνη. «Τη στιγμή κατά την οποία γίνεται η επέμβαση των γιατρών μετά το καρδιακό επεισόδιο του παιδιού έχουν στα χέρια τους ένα βαλιτσάκι, το οποίο έχει κεταμίνη, και είναι πέντε συσκευασίες των 100ml, είναι γεγονός αναμφισβήτητο, προκύπτει από τα έγγραφα» είπε.

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι «η επίσημη απάντηση είναι ότι τα φιαλίδια δεν χρησιμοποιήθηκαν, δεν πειράχθηκαν σύμφωνα με την επίσημη απάντηση από την πλευρά του νοσοκομείου, βέβαια, προκύπτει ότι η συγκεκριμένη κεταμίνη που χορηγήθηκε είναι νοσοκομειακή, δηλαδή το σκεύασμα διακινείται μόνο υπό τον έλεγχο του ΕΟΦ μεταξύ νοσοκομείων, δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο, δεν μπορεί να το προμηθευθεί κανείς, δεν είναι παράνομο σκεύασμα που διακινείται υπό συνθήκες παρανομίας με σκοπό χρήση από εξαρτημένα άτομα».

«Υποβάλαμε αίτημα στη διενεργούσα την ανάκριση δικαστική λειτουργό να υπολογιστεί βάσει της περιεκτικότητας της κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα ποια είναι η αντίστοιχη συνολική ποσότητα που φέρεται να έχει χορηγηθεί στο παιδί. Το αίτημα μας έχει απορριφθεί. Ζητήσαμε να μας πούνε πόσα είναι τα φιαλίδια, και το αίτημά μας έχει απορριφθεί… Υπάρχει ισχυρισμός ότι το νοσοκομείο δεν μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει τόσα μπουκαλάκια επειδή είναι μεγάλη ποσότητα. Είναι δυνατόν η μητέρα να είχε τόσα μπουκαλάκια μέσα στο θάλαμο που έχει γυάλινη πόρτα που μπορεί κάνει να δεις μέσα από το θάλαμο τι συμβαίνει μέσα;» ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

4 Comments

Leave a Reply
  1. Καμια αμφιβολία και κανένα αδιέξοδο, όσο συνεχίζετε τα ψέματα και τις ανακρίβειες δεν θα σας βγει σε καλο. Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις βλακείες και τις φαντασιώσεις που ο τεχνικός σας σύμβουλος είπε χτες. Η ανακρίτρια που ξέρει πολύ περισσότερα από εμάς παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Είναι χαμένη υπόθεση δικηγόρε, πείσε την να ομολογήσει.

  2. Γιατί τα αιτήματα ήταν για εντυπωσιασμό, για δημιουργία εντυπώσεων και αμφιβολιών για αυτό απορρίφθηκαν.

  3. Μήπως θα μπορούσε να μας απαντήσει ο δικηγόρος γιατί η νοσηλεύτρια που τόσο καιρό ”διαφήμιζε” ότι θα καταθέσει υπέρ της Πισπιρίγκου και ότι υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που θα την υπερασπιστούν, αρνήθηκε να δώσει ένορκη κατάθεση?

  4. Ποιό αδιέξοδο … κάθε μέρα ξηλώνονται τα ψέμματα της Πισπιρίγκου & όλων των έγκριτων υποστηρικτών της Παπαδόπουλου…Κώττα…. Λύτρα…κάθε νέο στοιχείο & πληροφορία ηχηρό χαστούκι … κι από τις συνομιλίες που χαρακτηρίζονται κλειδαρότρυπα…προκύπτουν ανάγλυφα ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ όλης της Πατρινής συμμορίας & όχι μόνον της Πισπιρίγκου… ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ & ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ & ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΚΆΛΥΨΗ & ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ…προς κάθε καυεύθυνση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτοί είναι οι 15 νέοι εισαγγελείς Πρωτοδικών της χώρας – Αναλυτικά τα ονόματα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Διασκέδασε με ανύπαρκτο ρούχο στον Nικηφόρο