OMGOMG

Ύδρα ΤΩΡΑ – Στο σφυρί και πάλι η μυθική βίλα του Δημήτρη Κοντομηνά

Στο στόχαστρο των πλειστηριασμών έχουν βρεθεί τα τελευταία χρόνια εταιρείες και ακίνητα που έφεραν την σφραγίδα του Δημήτρη Κοντομηνά. Στη διάρκεια της μακροχρόνιας διαδρομής του, ο πολυπράγμων επιχειρηματίας άφησε το δικό του αποτύπωμα στον εγχώριο κόσμο του επιχειρείν, προχωρώντας σε “χρυσά” deals τα οποία έγραψαν την δική τους ιστορία.

Σε αυτή την πορεία, έχτισε και ένα αξιοζήλευτο χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε Αθήνα, Πόρτο Χέλι και Ύδρα. Η τελευταία κατείχε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του Δημήτρη Κοντομηνά ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο νησί επιλέχθηκε για να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον αείμνηστο επιχειρηματία ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν περίπου τρεις μήνες.

Στην Ύδρα ο Δημήτρης Κοντομηνάς διατηρούσε δύο κατοικίες, μια εκ των οποίων θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ηλεκτρονικό σφυρί στις 24 Ιουνίου.

Ο πλειστηριασμός στρέφεται εναντίον της επιχείρησης Διευρωπαϊκή  Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων, η οποία συστάθηκε το 1980 και φέρεται να εδρεύει στο 40,2ο χλμ. Αττικής οδού ΣΕΑ 1 Μεσογείων στην Παιανία, στην ίδια διεύθυνση που έχει την έδρα της η Δέμκο ΑΕ ενώ ο διαχειριστής της Διευρωπαϊκής εμφανίζεται να είναι ο ίδιος με τον διαχειριστή της Δέμκο.

  • Τον πλειστηριασμό επισπεύδει η Eurobank ενώ το ποσό για το οποίο έγινε η κατάσχεση ανέρχεται στις 200.000 ευρώ.

Η πολυτελής κατοικία που “βλέπει ” στο λιμάνι της Ύδρας

Με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχε τεθεί στα 2,055 εκατ. ευρώ, πρόκειται για μια κατοικία, η οποία βρίσκεται σε ύψωμα και “βλέπει” το λιμάνι της Ύδρας καθώς εντοπίζεται πάνω από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Όπως επισημαίνεται, η οικία είναι πολυτελώς ανακατασκευασμένη, έχει συνολική επιφάνεια 453,21 τ.μ. ενώ διαθέτει ανεμπόδιστη θέα προς το λιμάνι της Ύδρας και παρουσιάζει εύκολη πεζή πρόσβαση.

Στο πρώτο επίπεδο, επιφάνειας 20,20 τ.μ. υπάρχει υδατοδεξαμενή. Το δεύτερο επίπεδο, το οποίο έχει επεκταθεί αυθαίρετα, έχει τελική επιφάνεια χώρου κύριας χρήσης 220,22 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό δίπλα στην αυλή, χώρο μεγάλης κουζίνας, βοηθητικό δωμάτιο, διάδρομο, λουτρό και τέσσερα master υπνοδωμάτια με προθάλαμο καθώς και μεγάλο στεγασμένο εξωτερικό διάδρομο.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη στάθμη κατά ένα μεγάλο τμήμα της δεν έχει φυσικό φωτισμό λόγω της έντονης κλίσης του εδάφους.

Το τρίτο επίπεδο, επιφάνειας 227,74 τ.μ., παρουσιάζει υπέρβαση ύψους και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, master υπνοδωμάτιο με βεστιάριο και λουτρό, έτερα δύο βοηθητικά δωμάτια για ξενώνες, μικρή αποθήκη και το εσωτερικό κλιμακοστάσιο που οδηγεί στον κάτω όροφο.

Έχει δάπεδα ξυλείας, εξωτερικά κουφώματα ξυλείας, ντουλάπια κουζίνας και λουτρά πολυτελούς κατασκευής ενώ για τη θέρμανση και την ψύξη έχει τοποθετηθεί κεντρικός κλιματισμός.

Στην εξωτερική αυτοψία διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον εξωτερικά, η κατοικία βρίσκεται σε άριστο βαθμό συντήρησης. Να σημειωθεί ότι στις 2 Μαρτίου ήχησε το ηλεκτρονικό σφυρί για μια άλλη εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Κοντομηνά, την Mediterra Οινοποιητική, της οποίας τα ακίνητα στις Αρχάνες του Ηρακλείου Κρήτης πέρασαν σε νέους ιδιοκτήτες έναντι του τιμήματος των  1.570.001 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε το βλέμμα – Έκανε τη Ρόδο “Love Island” ο νεαρός τραγουδιστής

Θρίλερ στην Κρήτη ΤΩΡΑ – Πυροβολισμός σε έπαυλη στο Ρέθυμνο