Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Αποχώρησε από την παράσταση “Ιφιγένεια εν Αυλίδι”. Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της

Την Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη, ένα από τα κορυφαία κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι η 5η Εποχή Τέχνης σε συνεργασία με την Ars Aeterna.  Στην συγκεκριμένη παράσταση, τον ρόλο της Ιφιγένειας, όπως είχε ανακοινωθεί, θα ενσάρκωνε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

  • Ωστόσο όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δε θα συμβεί αφού σύμφωνα με την νέα ανακοίνωση της παραγωγής, τον ρόλο τελικά αναλαμβάνει η Μαρία Πετεβή, χωρίς να διευκρινίζονται τα αίτια της αποχώρησής της.

Στο ρόλο της Ιφιγένειας η Μαρία Πετεβή μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της νεότερης γενιάς ηθοποιών. Λάζαρος Γεωργακόπουλος (Αγαμέμνων) , Παντελής Δεντάκης (Πρεσβύτης – Αγγελιαφόρος) , Ιωάννα Παππά ( Κλυταιμνήστρα ), Άκης Σακελλαρίου (Μενέλαος) , Γιώργος Χρυσοστόμου (Αχιλλέας), Ιουλία Γεωργίου, Σοφία Κουλέρα, Ειρήνη Λαφαζάνη, Ιωάννα Λέκκα, Λένα Μποζάκη, Αγγελική Νοέα, Δανάη Πολίτη, Βικτώρια Φώτα.

Την σκηνοθεσία της παράστασης που θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 19 και 20 Αυγούστου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου και θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα υπογράφει ο ο Θέμης Μουμουλίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Καθηλώνει η Τσάφου – «Πέθαινε η μητέρα μου και στο νοσοκομείο μού ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφία»

Τραγωδία στη Θάσο – Ήρθε για το γάμο του γιού της και πνίγηκε στη θάλασσα