Αδιανόητο – Gossip εκπομπή με Μαλέσκου και Βασάλο εξετάζουν στο STAR

H πληροφορία που κυκλοφόρησε χθες είναι αληθινή: Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ένα ραντεβού με το STAR πλην όμως δεν της έχει προταθεί ακόμη καμία εκπομπή ούτε κάποια ζώνη.

 

 

Περισσότερο διερευνητικού χαρακτήρα ήταν αυτό το ραντεβού. Αυτό όμως που ακούγεται έντονα στην Κηφισιά είναι μια gossip εκπομπή με δίδυμο Μαλέσκου και Βασάλο. Σε ποια γλώσσα θα μιλάνε… αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

 

 

Καθώς ο Βασάλος ήδη ανήκει στο δυναμικό του καναλιού και η συνεργασία που θα ξεκινήσει το ταξιδιωτικό ριάλιτι «Asian Express» θα συνεχιστεί με εκπομπή.

 

Τώρα ποιος είχε την ιδέα αυτή και τι πιθανότητες έχει εάν υλοποιηθεί εκπομπή με αυτό το δίδυμο να πετύχει είναι άλλη ιστορία. Εάν με ρωτάτε οι πιθανότητες είναι μηδενικές αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

 

 

Η είδηση είναι πως η Μαλέσκου όπως φαίνεται θα βγει τηλεοπτική «στέγη» και την επόμενη σεζόν. Τα 2πλα και 3πλα που χτύπησε φέτος προφανώς και δεν αποτελούν πρόβλημα ούτε ότι κατάφερε να αχρηστεύσει το όπλο που είχε από τον Ιανούριο και μετά στα χέρια της και λέγεται «Survivor».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Θρίλερ στην Πάτρα – ΑΠΘ για κεταμίνη. Δεν υπάρχει «φαρμακευτική» – «Αδειάζει» την Ρούλα

«Σασμός» – Ο Αστέρης συναντά την Αργυρώ μετά από 1 ½ χρόνο και το twitter παραληρεί