OMGOMG

Θρίλερ στην Πάτρα – Καταθέσεις-“φωτιά” από γιατρούς. «Προβλήματα μόνο όταν ήταν η Ρούλα στο θάλαμο

«Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας γιατί μόνο αυτό μας έχει απομείνει». Αυτό το παραπλανητικό SMS με ψευδή έκκληση για βοήθεια και επίδειξη ενδιαφέροντος έστελνε – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής» που κυκλοφορεί στα περίπτερα – η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου σε γιατρούς λίγα 24ωρα πριν από τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με τη χρήση της δηλητηριώδους ουσίας κεταμίνη.

  • Συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσιάζει τα μηνύματα της 33χρονης κατηγορούμενης στους γιατρούς, κυρίως στην Πάτρα, όπου προσπαθούσε να δημιουργήσει μία ψευδαίσθηση τεχνητής κρίσης του παιδιού της.

Όπως φαίνεται πρόκειται για μακροσκελή μηνύματα μέσω των οποίων προσπαθεί να δείξει ένα ενδιαφέρον, δημιουργώντας την ύπαρξη υπαρκτού προβλήματος , με τους γιατρούς από τη μία μεριά να λένε ότι τα προβλήματα παρουσιάζονται μόνο όταν τα παιδιά είναι στο θάλαμο μαζί με τη μητέρα, «και όταν μεταφέρονταν στη ΜΕΘ όπου υπήρχε επιτήρηση, δεν συνέβαινε απολύτως τίποτα» επισήμανε ο αστυνομικός συντάκτης.

Στη συνέχεια ανέφερε πως υπάρχει διάθεση να υπάρξει πολιτική αγωγή, σε βάρος της κατηγορούμενης από τη μεριά του Μάνου Δασκαλάκη και ορισμένων ανθρώπων από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Στις τελευταίες δηλώσεις του πατέρα είναι ξεκάθαρη πλέον η διάσταση μεταξύ του ζευγαριού. Είναι μία σημαντική εξέλιξη που ενδεχομένως να δημιουργήσει ζητήματα, και παράλληλα όμως να είναι παραγωγική καθώς θα ζητά από την άλλη πλευρά να αποκαλύψει την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον Δασκαλάκη

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε πως εξετάζονται τα πάντα ενώ οι αστυνομικοί έχουν πει πως μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον Μάνο Δασκαλάκη. Υπάρχει επίσης ένα ζήτημα που δεν έχει ερευνηθεί ακόμη και αφορά τον θάνατο της Ίριδας. Το βράδυ που το μωρό έχασε τη ζωή του, στο σπίτι βρίσκονταν η μητέρα μαζί με την αδερφή της.

«Το θέμα είναι τι αναφέρει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, γιατί θα διατυπωθούν πιθανόν υπόνοιες, θα προκύψει κάποιο ζήτημα με την ιατροδικαστική εξέταση, εάν αποδειχθεί πως και αυτός ο θάνατος (της Ίριδας) οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, θα τεθεί “ζήτημα” και για την αδερφή της κατηγορουμένης. Λίγες ώρες πριν πεθάνει η Ίριδα η μητέρα έπαιζε μαζί της και παράλληλα βιντεοσκοπούσε το μωρό λέγοντάς της χαρακτηριστικά «αχ το κοριτσάκι, τι ωραία είναι…». Για το προηγούμενο βράδυ, υπάρχουν πληροφορίες πως υπήρξε ένταση στο σπίτι που οδήγησε τον Μάνο Δασκαλάκη να φύγει από το σπίτι. Προκαλεί απορίες το γεγονός πως αυτή η αναστάτωση δεν αναφέρεται και απορεί κανείς πώς βρίσκεται διάθεση να παίζουν και να βιντεοσκοπούν το παιδί και αν αυτό μπορεί να αποτελεί μία προεργασία για τυχόν μία ακόμη εγκληματική πράξη» είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

5 Comments

Leave a Reply
  1. Νάσο πάλι τα συγχαρητήρια μας για το θέμα που χειρίζεσαι σαν κύριος και όχι σούργελο όπως άλλοι συνάδελφοι σου !!εχω να πω ότι πρέπει να ερευνηθεί για το τι έκανε με τη κεταμίνη ΟΛΗ η οικογένεια αυτού του σατανα!στερουσαν ζωές από γιαγιάδες ; (Για τη περιουσία ; ) ασελγούσαν σε ανθρώπους;; Η κεταμίνη είναι χάπι βιασμού να το ξέρετε ,έχει ακουστεί ότι ο Γκοτζίλα η αδερφή της ασέλγησε σε κοριτσάκι ,και να ψαχτεί ο ρόλος του πατριού ,πιθανώς να χορηγούσε και στο Μανό κεταμίνη η Ρούλα και έμενε έγκυος κάθε φορά (τον αποπλανούσε ).

  2. Βιντεοσκοπούσε για να έχει άλλοθι, όπως έκανε όλα τα χρόνια και με τα τρία παιδιά.Δεν αποφάσιζε απο τη μιά στιγμή στην άλλη να σκοτώσει , το δρομολογούσε και ”έδενε” η στιγμή ανάλογα τις καταστάσεις.Αυτή η κεταμίνη, σαν ουσία, υπήρχε στο νοσοκομείο; Θα μπορούσε τα Σ/Κ να εκμεταλλευόταν την απουσία προσωπικού και να το έκλεψε

  3. Η Ρούλα το έφερνε το σκεύασμα μαζί της στο νοσοκομείο . Στα νοσοκομεία κλειδώνονται με κλειδί και το κλειδί το κρατάει η υπεύθυνη βάρδιας τα ναρκωτικά γιατί αυτά μπορούν να στερήσουν ζωές αν είναι σε μεγάλες δόσεις .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Chart Show – Η αποκάλυψη της Καίτης Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη

Χατζάκης για Κιμούλη – «Πιστεύω ότι αδικείται»