Είχα καιρό να εμφανιστώ στο γυαλί. Στην τηλεόραση. Και είχα λόγο. Βλέπετε οι οικογενειακές προτεραιότητες και μια δύσκολη περίοδο απωλειών που με “ταρακούνησε”, με μετέφεραν σε μια σκοτεινή φάση χωρίς καμία διάθεση για κοινωνικές επαφές και προσκλήσεις.
Οι μήνες πέρασαν δύσκολα… και ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα μου γύρισε το κεφάλι.. και είπα να προχωρήσω μπροστά. Άλλωστε και ο πατέρας μου και η γιαγιά μου αυτό θα ήθελαν. Να προχωρήσω.
- Η επιστροφή μου στο γυαλί έγινε σε ένα περιβάλλον πολύ προστατευτικό. Στην εκπομπή της Κουτσελίνη. Και θέλω να ζητήσω συγνώμη σε άλλους που το διάστημα που πέρασε με προσκάλεσαν και αρνήθηκα.
Πήγα στη Ζήνα όχι γιατί η προβολή είναι αυτοσκοπός αλλά για να βοηθήσω να ξυπνήσουν κάποιοι και να δουν την ζωή διαφορετικά. Παρότι είναι σκληρή και πολύ επικίνδυνη. Η παρουσία μου στο πλατό με το ρεπορτάζ μου αλλά και η “σκαλέτα της εκπομπής” έφεραν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης. Με πάσα το ισχνό 6% απο το πρωϊνο η εκπομπή της Ζήνας κατάφερε να φτάσει στα μονόλεπτα μέχρι το 21,3%. Νούμερο τεράστιο δεδομένου του ανταγωνισμού και του πολέμου στην Ουκρανία που έχει ξεχειλωθεί απο τους “απέναντι”.
Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω:
Εσείς έπρεπε να είστε μόνιμα στην εκπομπή, όχι ο Μαρεδης…
Η απόλυτη παρακμή να κάθεσαι μεσημεριάτικα να βλέπεις την Κουτσελίνα.
Sorry Νασο, βρες αλλού να βγαίνεις…..
Συμφωνώ απόλυτα η εκπομπή της Κουτσελινη θυμίζει εκπομπές σκουπίδια από τις αρχές της δεκαετίας του 90.
Συμφωνω και ο Κουτσουλος επισης απαραδεκτος