Σπύρος Μπιμπίλας για metoo – «Θα ήταν και αυτοί υπόδικοι, αν είχε γίνει πριν χρόνια…»

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε για την υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου, αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη.

«Οι τρεις ηθοποιοί που είναι υπόδικοι κάποια στιγμή θα περάσουν από το πειθαρχικό. Δεν μπορούμε να προδικάζουμε την απομάκρυνση των τριών ηθοποιών από το ΣΕΗ. Πώς γίνεται να βγαίνουν αποκλειστικά σε εκπομπές και να λένε ότι διαγράφονται ηθοποιοί; Πιο τρελοκομείο από αυτό δεν υπάρχει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Θα ήθελα να τα βρουν μεταξύ τους εξωδικαστικά. Μακάρι να ερχόντουσαν στο σωματείο και να διευθετηθεί η διαφορά τους».

Για την πρόσφατη δήλωση της Βάσιας Τριφύλλη, σχετικά με τα… χαστούκια, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είναι πολύ κακό να δίνεις χαστούκια. Η Βάσια λέει κάποια πράγματα που είναι ευτράπελα και τα λέει για να γελάει ο κόσμος. Κωμική ηθοποιός είναι, δικαίωμά της να τα λέει και με χιουμοριστικό τρόπο. Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να δίνουμε χαστούκια ο ένας στον άλλον».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μάχη να μη βυθιστεί το Euroferry Olympia – Οδηγοί και οι 3 Έλληνες αγνοούμενοι

Φωτιά στο Euroferry Olympia – «Παιδιά έψαχναν τους γονείς τους κλαίγοντας»